Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Marilyn Hartman: Η γυναίκα που επί 10 χρόνια επιβιβαζόταν χωρίς εισιτήριο σε αεροπλάνα

Marilyn Hartman: Η γυναίκα που επί 10 χρόνια επιβιβαζόταν χωρίς εισιτήριο σε αεροπλάνα

Δεν τα κατάφερνε πάντα να ταξιδέψει δωρεάν-Τελικά, την συνέλαβαν

Μία λαθρεπιβάτης κατ’ εξακολούθηση μπήκε στη φυλακή αφού συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο. Η Marilyn Hartman είναι μία γυναίκα διαβόητη για την αποφυγή της ασφάλειας του αεροδρομίου και την ικανότητα της να επιβιβάζεται σε αεροπλάνα χωρίς εισιτήριο.

Στην Hartman είχε επιβληθεί δικαστική ποινή που της απαγόρευε να πάει οπουδήποτε κοντά σε αεροδρόμιο. Ωστόσο την περασμένη Τρίτη, η ηλεκτρονική οθόνη παρακολούθησης της 69χρονης φέρεται να ενεργοποιήθηκε όταν έφυγε από την εγκατάσταση όπου έμενε, ωθώντας τους αξιωματικούς να αρχίσουν να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Συνελήφθη μία ώρα αργότερα καθώς πλησίασε το αεροδρόμιο με τρένο.

Η Hartman επιβιβαζόταν παράνομα σε αεροπλάνα ή προσπαθούσε να επιβιβασθεί σε αυτά για περισσότερο από μια δεκαετία. Με την πάροδο των ετών, η ίδια συμμετείχε σε τουλάχιστον 22 παρόμοια επεισόδια σε αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, πολλά από τα οποία ήταν επιτυχημένα. Το 2014, συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles μετά από κρυφή πτήση από το San Jose της Καλιφόρνια, ανέφερε η εφημερίδα Chicago Tribune. Αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένων δύο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Phoenix Sky Harbor, αφέθηκε με απλή προειδοποίηση.

Το 2018, κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια του αεροδρομίου O’Hare και να επιβιβαστεί σε πτήση για το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Heathrow, παρόλο που δεν είχε διαβατήριο ή εισιτήριο. Σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε αυτήν την εβδομάδα στο CBS2 Chicago, η Hartman είπε ότι είχε επιβιβαστεί σε αεροπλάνα χωρίς εισιτήριο τουλάχιστον 30 φορές, «Την πρώτη φορά που μπόρεσα να περάσω, πέταξα στην Κοπεγχάγη. Τη δεύτερη φορά, πέταξα στο Παρίσι.».

Η τακτική της ήταν απλή. Είτε κρυβόταν πίσω από άλλους επιβάτες και έμπαινε μαζί με κάποιον άλλο ή με κάποιο ταξιδιωτικό group, είτε έβρισκε ταξιδιωτικά έγγραφα που είχαν πέσει ή ξεχαστεί από κάποιον και επιβιβαζόταν με αυτά. Συχνά, κρυβόταν στην τουαλέτα του αεροπλάνου μέχρι την απογείωση και μετά έβρισκε κάποια κενή θέση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η ίδια πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, η οποία ενεργοποιείται από κάτι πέρα του ελέγχου της.

Με πληροφορίες από το Jenny.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024