Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του Megxit και λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη-βόμβα που παραχώρησε από κοινού με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα στη νέα του δουλειά.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Σάσεξ θα εργάζεται ως ανώτερο στέλεχος σε startup της Silicon Valley, η οποία παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλές ψυχικής υγείας, όπως αναφέρει ο Guardian.

Πρόκειται για την εταιρεία BetterUp, η αξία της οποίας εκτιμάται στο ένα δισ. δολάρια, με τον Χάρι να αποκτά τον πρώτο του επίσημο ρόλο, έπειτα από την απόσυρσή του από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ο δούκας του Σάσεξ εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει «δημιουργήσει αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων», παρέχοντας «προληπτική καθοδήγηση» για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και «μια καλύτερη ζωή γενικά».

Προς το παρόν ο… μισθός του παραμένει άγνψωστος.

Ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν, έχουν επίσης υπογράψει συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify και το Netflix για την παροχή περιεχομένου.

Ως ανώτερο στέλεχος της BetterUp, ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων στρατηγικής για προϊόντα και φιλανθρωπικές συνεργασίες, καθώς και να παρέχει συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

Ο Χάρι έχει ήδη συνεργαστεί στενά με φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας. Ο διευθύνων σύμβουλος της BetterUp, Αλέξι Ρομπισό, δήλωσε ότι ο Χάρι αναλαμβάνει έναν ουσιαστικό ρόλο.

Η BetterUp, η οποία ιδρύθηκε το 2013, πρόσφατα συγκέντρωσε 125 εκατομμύρια δολάρια από διεθνείς επενδυτές για επέκταση κεφαλαίων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο