Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αισθάνεται «παγιδευμένος» από τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια – και έχει αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στη μοναρχία μετά τις δημόσιες επιθέσεις του αδελφού του.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει του Page Six που επικαλείται φίλο του πρίγκιπα, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Ουίλιαμ έχει αποδεχτεί πλήρως το ρόλο του».

«Είναι εγγονός της γιαγιάς του, σε σχέση με το καθήκον και την υπηρεσία», πρόσθεσε ο φίλος του Ουίλιαμ, συγκρίνοντάς τον με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα βοήθησε ώστε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

“The rift with Harry has also brought them closer.”

Δημοσιεύτηκε από Page Six στις Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021

Ο Ουίλιαμ όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ ήρθε πιο κοντά στη βασίλισσα και τον πατέρα του τονίζει το ρεπορτάζ, με το φίλο του που επικαλούνται ως πηγή οι UK Times να λέει ότι «όσο ο Ουίλιαμ έρχεται κοντά στον πάτερα του τόσο βλέπει τις ομοιότητες που έχει μ’ αυτόν».

Στην πρώτη δημόσια δήλωση μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας μετά το «σεισμό» που προκάλεσε η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υπερασπίστηκε το Μπάκγιχαμ απέναντι στις κατηγορίες περί ρατσισμού.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ για τη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια»

«Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια» δήλωσε ο δούκας του Κέμπριτζ, δεύτερος στην σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου.

Σε μια από τις πλέον σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο Χάρι και η Μέγκαν περιέγραψαν πώς κάποιος μέσα στο παλάτι τους εξέφρασε την ανησυχία του για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του αγέννητου τότε παιδιού τους, με την Όπρα Γουίνφρεϊ να διευκρινίζει αργότερα ότι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της ήταν παρόντες σε αυτή τη συζήτηση.

Ωστόσο, η άρνηση του ζεύγους να ονομάσει το βασιλικό μέλος κατά την πολύκροτη τηλεοπτική συνέντευξη αφήνει τα υπόλοιπα ανώτερα βασιλικά μέλη εκτεθειμένα.

Στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφέρεται ότι «ολόκληρη η οικογένεια θλίβεται μαθαίνοντας την πλήρη έκταση του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία αυτά χρόνια για τον Χάρι και την Μέγκαν».

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας» καταλήγει το Μπάκιγχαμ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο