Η OnlyFans ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός δημιουργικού βραβείου, το οποίο επικεντρώνεται στην παροχή ώθησης σε αναδυόμενους καλλιτέχνες σε όλους τους δημιουργικούς κλάδους, ξεκινώντας από μουσικούς με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το  βραβείο των 80.000 αγγλικών λιρών πρόκειται να μοιραστεί μεταξύ τεσσάρων καλλιτεχνών, με 20.000 λίρες επιχορηγούνται σε μεμονωμένους αιτούντες που επιλέχθηκαν από μια επιτροπή, συμπεριλαμβανομένου του ράπερ του Ηνωμένου Βασιλείου Stefflon Don, του CEO της OnlyFans, Tim Stokely, του σχεδιαστή Henry Holland και της ηθοποιού Suki Waterhouse.

Η έναρξη του ταμείου χρηματοδότησης σηματοδοτεί προσπάθειες επέκτασης του περιεχομένου NSFW για το οποίο έγινε γνωστή η πλατφόρμα, σε περισσότερες περιοχές SFW, όπως αποκλειστικές εικονικές παραστάσεις ή περιεχόμενο ερωτήσεων και απαντήσεων. Προορίζεται επίσης να επισημάνει το γεγονός ότι τα κέρδη καλλιτεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου από το OnlyFans υστερούν σε σχέση με αυτά των καλλιτεχνών από τις ΗΠΑ που έχουν προσγειωθεί στην πλατφόρμα, όπως  η Cardi B.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο