Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Μωσαΐδη : Δείτε την κούκλα σύζυγο του Γκίκα Μαγιορκίνη

Κατερίνα Μωσαΐδη : Δείτε την κούκλα σύζυγο του Γκίκα Μαγιορκίνη

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είναι για εκείνη τα πάντα και δεν είναι λίγες οι κοινές τους φωτογραφίες σε facebook και Instagram

Πίσω από κάθε άντρα λένε πως κρύβεται μία δυναμική γυναίκα.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του επίκουρου καθηγητή Ιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πήρε τη θέση του Σωτήρη Τσίοδρα.

Ο λόγος για τη σύζυγό του, Κατερίνα Μωσαϊδη, η οποία στέκεται αθόρυβα στο πλευρό του. Το άλλο μισό του επίκουρου καθηγητή κατάγεται από τον Πειραιά και συχνά βγαίνει φωτογραφίες από τη Μαρίνα Ζέας και το Μικρολίμανο. Έχει φιλίες από μικρό παιδί, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ δραστήρια.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης είναι για εκείνη τα πάντα και δεν είναι λίγες οι κοινές τους φωτογραφίες σε facebook και Instagram…

Δες κάποιες από τις κοινές τους φωτογραφίες:

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Καλλίπολη του Πειραιά, υπήρξε άριστος μαθητής και εισήχθη πρώτος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή το 2004, έκανε μεταπτυχιακό στη Βιοστατιστική. Από το 2010 έως το 2017 εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής, Υπότροφος Μαρί Κιουρί, Υφηγητής του Ιατρικού Ερευνητικού Συμβουλίου και Πανεπιστημιακός Ερευνητικός Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ από το 2013 μέχρι το 2017 διετέλεσε επίτιμος επιμελητής Κλινικής Ιολογίας στο Τμήμα Αναφοράς Ιών, στον οργανισμό PublicHealthEngland στο Κόλιντεϊλ του Λονδίνου. Ο πήχης ανέβηκε στ’ ακαδημαϊκά και στην πορεία χρίστηκε επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024