Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος: Στο παιδί μου μιλάω με «αλήθεια και πραγματικότητα»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Στο παιδί μου μιλάω με «αλήθεια και πραγματικότητα»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» για το κίνημα #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο, το μεγάλωμα του παιδιού του και το «Σπίτι με το MEGA» που θα βρεθεί το Σάββατο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» για το κίνημα #metoo στον καλλιτεχνικό χώρο, το μεγάλωμα του παιδιού του και το «Σπίτι με το MEGA» που θα βρεθεί το Σάββατο.

Όπως τόνισε, δεν θέλει να συζητάει όλα αυτά που συνέβησαν στο χώρο του θεάτρου. «Αγαπώ την αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως η αλήθεια θα λάμψει για καλό και όχι για κακό.

Μιλώντας για τον εαυτό του υπογράμμισε ότι πάντα ζούσε ελεύθερα. «Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί», ενώ για το πρωινό με τη Μαρία Μπακοδήμου στο MEGA ανέφερε ότι άρεσε στο κοινό γιατί δεν είχαν πρόβλημα να πουν αυτά που σκέφτονται . «Ήταν σαν ριάλιτι» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο παιδί του, τονίζοντας ότι του μιλάει και τον εκπαιδεύει για όλα. «Στα παιδιά απαντάς για ότι σε ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι απαντάει με «αλήθεια και πραγματικότητα».

«Με ρώτησε προχθές τι σημαίνει ρατσισμός, του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας άνθρωπος πολύ κακός, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου και δημιουργεί προβλήματα σε όλο τον κόσμο» συμπλήρωσε.

«Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν έχω κανένα παράπονο, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα, είχα μια γεμάτη ζωή, έγινα πατέρας» ανέφερε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

«Αυτό που κάνω στο YouTube μου αρέσει πολύ, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση» σημείωσε για τον τρόπο που θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, υπογραμμίζοντας ότι στη μέχρι τώρα παρουσία του στην τηλεόραση δεν πέρασε δύσκολα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024