Μέχρι την εξωτική Χαβάη μεταφέρθηκαν σήμερα οι Roomies και συνάντησαν τον Στέφανο Γιαννακόπουλο, βιολόγο, που εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικους του μαγικού νησιωτικού συμπλέγματος λόγω… έρωτα! Και το όνομα αυτής; Brittan!

«Είχα έρθει για τις σπουδές μου στη μοριακή βιολογία, να κάνω το διδακτορικό μου. Ήταν ένα από τα πανεπιστήμια που ήθελα πολύ να με δεχτούν. Ήταν μεγάλο βήμα. Γνωριστήκαμε σε μια φωτογράφιση γιατί εγώ ασχολούμαι και λίγο με το modeling, είχα πάει πέρυσι και στο GNTM. Μου είχε πει ο φωτογράφος ότι θα ήταν και μία κοπέλα εκεί και ότι θα κάναμε το ζευγάρι. Και είδα την Brittan. Έκτοτε, πέρασε ένα χρονικό διάστημα, δεν της έστειλα αμέσως» ανέφερε ο ίδιος σχετικά με τη γνωριμία τους.

«Συνεχίζω τις σπουδές μου. Έχω ξεκινήσει ένα project πάνω στον κοροναϊό, και ασχολούμαι με τη μεταδοτικότητα του ιού» είπε ο Στέφανος Γιαννακόπουλος σχετικά με όσα κάνει τώρα.

«Είναι τόσο όμορφα εδώ. Κάθε σαββατοκύριακο έχει τέλειο καιρό και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Μια κατάδυση, να ανέβουμε σε ένα βουνό, κάνουμε σερφ. Σας περιμένουμε να έρθετε» είπε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr