Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Διαμαντοπούλου: Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτεται

Βίκυ Διαμαντοπούλου: Η Σοφούλα από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτεται

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου έδωσε τη νέα της συνέντευξη, μαζί με τον Νίκο Λεκάκη, τον τηλεοπτικό Άγγελο της σειράς. στο Περιοδικό ΟΚ!

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου έδωσε τη νέα της συνέντευξη, μαζί με τον Νίκο Λεκάκη, τον τηλεοπτικό Άγγελο της σειράς. στο Περιοδικό ΟΚ!

Βίκυ, έχεις λειτουργήσει όπως η Σοφούλα στην προσωπική σου ζωή; Σου έχει τύχει δηλαδή να πληγώσεις έναν άντρα επειδή ερωτεύτηκες κάποιον άλλον;

Βίκυ: Έχω υπάρξει «Σοφούλα» στο κομμάτι της επανάστασης και έχω διεκδικήσει τον χώρο και τον χρόνο μου. Τα ερωτικά στη δική μου γενιά δεν είχαν τη δυσκολία που συναντούσαμε στη δεκαετία του ’60. Ως έφηβη το να ερωτευτώ και να γνωρίσω πολλά αγόρια ήταν κάτι εύλογο και σύνηθες. Δεν με προβλημάτιζε λοιπόν αν κάποια στιγμή ερωτευόμουν και άλλαζα ρότα. Όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται, προφανώς υπάρχει κάτι που τους ενώνει. Αυτό το κάτι μπορεί να αλλάξει στην πορεία κι αυτοί οι άνθρωποι να μην είναι πια μαζί. Αλλά είμαι εντάξει με αυτό.

Έχεις υπάρξει με κακοποιητικούς συντρόφους, όπως είναι ο Βόσκαρης;

Βίκυ: Όχι. Ευτυχώς δεν έχω βιώσει τέτοιες συμπεριφορές Γενικά, πάντως, δεν είμαι άνθρωπος που σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος που έχει απέναντι του έχει και σκοτεινές πλευρές. Όλοι μας έχουμε. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε.

Έχει τύχει να είσαι ερωτευμένος με κάποια που δεν σε θέλει, όπως ο Άγγελος με τη Σοφούλα;

Νίκος: Η γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρός, μου είχε πει κάτι που μάλλον έχει εγγραφεί μέσα μου: «Αν δεν θέλεις μία, δεν σε Θέλω εγώ καμία». (Γελάει.) Μάλλον είμαι άντρας παλαιάς κοπής. Όταν μια γυναίκα δεν με θέλει, δεν επιμένω. Επιμένω όταν με θέλει.

Ποιο είναι το πιο υπερβολικό πράγμα που έχετε κάνει για έναν έρωτα;

Βίκυ: Για μένα στον έρωτα και γενικά στη ζωή όλα επιτρέπονται. Αρκεί βεβαίως να μην παρεμβαίνεις στη ζωή του άλλου. Δεν αισθάνομαι ότι έχω υπάρξει τόσο παρεμβατική, γι’ αυτό και δεν θεωρώ ότι έχω κάνει υπερβολές στον έρωτα. Το να κλάψω, στεναχωρηθώ, να στέλνω δεκάδες μηνύματα χωρίς να παίρνω απάντηση ή να κάνω δεκαπέντε αναπάντητες κλήσεις εννοείται ότι τα έχω κάνει Αλλά μεγαλώνοντας αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα ερωτικά μου. Αν με ρωτάς τι αναζητώ από μια σχέση, θα σου απαντήσω να είναι εύκολη. Είναι τόσο πολλά τα πράγματα που μας προβληματίζουν και για τα οποία πρέπει να πολεμάμε, που η σχέση μας θα πρέπει να είναι εκεί για να μας αγαπάει και να μας στηρίζει και όχι για να είναι ακόμα ένα πρόβλημα στην καθημερινότητα μας.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024