Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Roomies : Ο Δημήτρης Γιαννέτος μιλάει για την επιτυχημένη καριέρα του στο εξωτερικό ως hairstylist

Roomies : Ο Δημήτρης Γιαννέτος μιλάει για την επιτυχημένη καριέρα του στο εξωτερικό ως hairstylist

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Britney Spears, λέγοντας ότι είναι μόνιμοι συνεργάτες

Μια βόλτα μέχρι το Λος Άντζελες έκανε η παρέα των Roomies, και συνάντησε τον διάσημο hairstylist Δημήτρη Γιαννέτο, από τα «μαγικά» χέρια του οποίου έχουν περάσει μεγάλες σταρ, όπως η Britney Spears και η Jennifer Lopez.

Δηλώσεις

«Έφυγα μέσα στην κρίση από την Ελλάδα, το 2012. Ήταν δύσκολη απόφαση. Όταν έφτασα εδώ ξεκίνησα από το μηδέν. Δε μιλούσα καθόλου αγγλικά. Δεν ξέρω αν θα το έκανα. Η Μαριέττα Χρουσαλά, μου γνώρισε την Μαρία Μενούνος. Πριν από αυτό είχα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη με τη φίλη μου τη Γιάννα Τερζή, που με βοήθησε με τα πάντα. Όταν γνώρισα την Μενούνος μου είπε ότι αν έχει καμιά δουλειά στο Λος Άντζελες, θα ήθελε να την φτιάξω εγώ. Μου έστειλε email μετά από ένα μήνα για μια φωτογράφιση που ήθελε να κάνουμε μαζί. Είχα έρθει για δύο εβδομάδες, και είμαι ακόμα εδώ», περιέγραψε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Μιλώντας για το πώς ήταν η συνεργασία του με την Britney Spears, ο ίδιος είπε ότι «Έχω συνηθίσει να δουλεύω με celebrities. Έμαθα ότι έψαχνε άνθρωπο για μακιγιάζ και μαλλιά για το τουρ που έκανε στην Ασία πριν τέσσερα χρόνια, και είπα στον ατζέντη μου να στείλει το portfolio μου, αλλά του είπαν ότι δεν χρειάζονται κάποιον. Μετά επανήλθαν και μου είπαν να κάνω ένα δοκιμαστικό. Κουβάλησα τα πάντα όταν πήγα. Ήταν καταπληκτική. Ήταν γρήγορη η πρώτη μας επαφή, δεν το πίστευα. Πια είμαστε μόνιμοι συνεργάτες».

Βίντεο

«Δε λέω μεγάλα λόγια, αλλά φαίνεται πως εδώ θα μείνω για πάντα», συνέχισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο διάσημος hairstylist μοιράστηκε απολαυστικές ιστορίες που έχει ζήσει με τις Roomies, τη φωτογράφιση στη Σαντορίνη με τη Μαρία Σολωμού, τα παιχνίδια στο πλοίο προς… τον γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και το αστείο την αγωνιώδη προσπάθειά του να περιποιηθεί την Κατερίνα Ζαρίφη και τη Βάνα Μπάρμπα ταυτόχρονα!

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024