Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Βοσκοπούλου : Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και ο λόγος που την έκανε άρον άρον

Μαρία Βοσκοπούλου : Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και ο λόγος που την έκανε άρον άρον

Η πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλου έχοντας κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές για το ρόλο που ανέλαβε στη σειρά ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» τώρα ετοιμάζεται για τον νέο σπουδαίο ρόλο της

Η Μαρία Βοσκοπούλου έχοντας προξενήσει τις πιο θετικές εντυπώσεις και κριτικές για τον ρόλο που ανέλαβε στη σειρά ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» τώρα ετοιμάζεται για τον νέο σπουδαίο ρόλο της στην πολυαναμενόμενη σειρά που γράφει η Βικτόρια Χίσλοπ για την κρατική τηλεόραση.

Καινούργια πορεία

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, η συγγραφέας της σειράς «Το νησί» που πριν από αρκετά χρόνια σημείωσε τεράστια επιτυχία όταν προβλήθηκε στο Mega, επιστρέφει με τη σειρά «Καρτ ποστάλ» και ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα.

Η νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ με την υπογραφή της Βικτόρια Χίσλοπ είναι το νέο στοίχημα της δημόσιας τηλεόρασης που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει επενδύσει στη μυθοπλασία και φαίνεται ήδη πως διαγράφει μια εξαιρετική πορεία αν αναλογιστεί κανείς τον ανταγωνισμό.

Τα γυρίσματα της σειράς, που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, 12 στιγμιότυπα μιας καταβύθισης στη δίψα για ζωή, ολοκληρωθήκαν στο Λονδίνο και θα συνεχιστούν στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, στον Άγιο Νικόλαο, από αύριο, 22 Μαρτίου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, για τις ανάγκες του ρόλου της χρειάστηκε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας τα ξανθά.

Μάλιστα ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με το νέο της look το οποίο που ομολογουμένως της πηγαίνει πάρα πολύ. Της ανάπτυξης της η Μαρία ζήτησε και τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για το αν της πηγαίνει ή όχι αυτή η αλλαγή.

Συγχρόνως αποκάλυψε και τη συμμετοχή της στη σειρά «Καρτ Ποστάλ» που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό.

Φώτο

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024