Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη : Όταν την... στρίμωξε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ελένη Μενεγάκη : Όταν την… στρίμωξε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την Ελένη Μενεγάκη

Λαμπερή, άμεση, χαμογελαστή και γλυκιά, η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που εκατομμύρια τηλεθεατές υποστήριζαν για χρόνια και λάτρευαν να βλέπουν.

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στο σπίτι των τηλεθεατών και τους προσκάλεσε στο δικό της ενώ το σίγουρο είναι πως πρόκειται για την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια στη χώρα, έχοντας διανύσει άπειρα… χιλιόμετρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Και παρότι η γοητευτική παρουσιάστρια δεν δίνει συνεντεύξεις συχνά, είχε παραχωρήσει την πρώτη της στον Νίκο Χατζηνικολάου στον Alpha, όταν είχε αλλάξει τηλεοπτική στέγη από τον ΑΝΤ1 στον Αlpha.

Όμως, κάποια στιγμή τα πράγμα… σκλήρυναν μιας και υπήρξε ερώτηση που δυσκόλεψε ελαφρώς την «ωραία Ελένη», αν και απάντησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε το εξής: «Η γνώμη σου ποια είναι για τον εαυτό σου, ότι είσαι νοστιμούλα; Είσαι νοστιμούλα; Είσαι σέξι;»

Και αυτή είναι η στιγμή που ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών «στρίμωξε» την Ελένη Μενεγάκη.

Όσο για το τι απάντησε η ίδια, είχε εξηγήσει το ακόλουθο: «Τι θες να σου πω; Πώς με βλέπω στον καθρέφτη αν μου αρέσει αυτό που βλέπω; Δεν είμαι νοστιμούλα; Εγώ νομίζω πως το μεγαλύτερό μου προσόν είναι ότι είμαι χαριτωμένη. Θεωρώ πως έχω ένα ωραίο πρόσωπο, ότι είμαι χαριτωμένη, είμαι γλυκιά και για αυτό με βλέπουν ανταγωνιστικά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024