Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώτα Γρίβα: Καταφέραμε να φέρουμε την νεολαία κοντά μας

Γιώτα Γρίβα: Καταφέραμε να φέρουμε την νεολαία κοντά μας

Η νεαρή τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσική Γιώτα Γρίβα, μόνιμη συνεργάτης του Γιάννη Καψάλη, μίλησε στον Ρένο Χαραλαμπίδη και την Κατερίνα Ζαρίφη πριν ανέβει στη σκηνή. 

«Είναι πολύ σπάνια και εντυπωσιακό μια γυναίκα τραγουδίστρια και μάλιστα στο δημοτικό τραγούδι να συνδυάζει το επίπεδο, την ποιότητα και αυτό που λέμε κλας. Δηλαδή να αγγίζει και το λαϊκό συναίσθημα και την ποιότητα» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για να συμπληρώσει η Κατερίνα Ζαρίφη: «Μια γυναίκα που τραγουδάει δημοτικό υπέροχα, έχει μια τέλεια φωνή αλλά και μια φινέτσα. Αυτό είναι παράδοση. Παραδοσιακό σημαίνει νέο. Και φινέτσα δεν σημαίνει χλιδή, σημαίνει ποιότητα».

Η Γιώτα Γρίβα φανερά συγκινημένη δήλωσε: «παρόλο που ξεκίνησα με άκρως παραδοσιακά τραγούδια, σιγά σιγά μπήκα στο πνεύμα της νεολαίας και μαζί με τον Γιάννη Καψάλη αλλά και άλλους συναδέλφους καταφέραμε να φέρουμε την νεολαία κοντά μας. Αγάπησαν τα νέα παιδιά το δημοτικό τραγούδι».

«Μεγάλη υπόθεση αυτό και ανυπομονούμε να σε απολαύσουμε στη σκηνή και μόλις τελειώσει ο κοροναϊός να έρθουμε στον φυσικό σου χώρο» είπε κλείνοντας ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η Γιώτα Γρίβα μαζί με τον Γιάννη Καψάλη ερμήνευσαν τραγούδια που αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό.

«Για πάρε», «Σαν περπατάς», «Έμαθε ο λαγός», «Μέσα στ’ αμπέλι» και «Αρκαδιανή» είναι ικανά για να ξεσηκώσουν το κοινό του MEGA.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024