Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ : Εναντίον του κατέθεσε ο γιος του Μάντοξ στη δίκη για το διαζύγιο με την Τζολί

Μπραντ Πιτ : Εναντίον του κατέθεσε ο γιος του Μάντοξ στη δίκη για το διαζύγιο με την Τζολί

Ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται μεταξύ άλλων για ενδοοικογενειακή βία, με την Αντζελίνα Τζολί να υποστηρίζει ότι τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους προτίθενται να προσκομίσουν σχετικές αποδείξεις

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Τώρα, ήρθε η σειρά του μεγαλύτερου γιου τους, Μάντοξ, να καταθέσει – και η περιγραφή του για τον πατέρα του ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτική.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια» είπε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας πως τα σχόλιά του «δεν ήταν πολύ κολακευτικά για τον Μπραντ Πιτ».

Η πηγή αποκάλυψε επίσης πως ο Μάντοξ θέλει να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο Πιτ από το όνομά του, κάτι που η μητέρα του «δεν υποστηρίζει». «Δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί» ανέφερε η πηγή. «Ο Μάντοξ θέλει να αλλάξει νόμιμα το επίθετό του σε Τζολί, κάτι που η Αντζελίνα δεν υποστηρίζει».

Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Μια υποτιθέμενη διαμάχη μεταξύ του Μάντοξ και του Μπραντ Πιτ το 2016, λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία φέρεται πως είναι έτοιμη τώρα να «προσκομίσει αποδείξεις ενδοοικογενειακής κακοποίησης» στην συνεχιζόμενη δίκη για το διαζύγιό τους.

Η 45χρονη ηθοποιός υπέβαλε νέα δικαστικά έγγραφα την περασμένη Παρασκευή, κατηγορώντας τον Μπραν Πιτ για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η ηθοποιός και τα παιδιά τους, ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, είναι πρόθυμα να προσφέρουν αποδείξεις για την υποστήριξη των ισχυρισμών της ηθοποιού.

Τον Νοέμβριο του 2016, πάντως, το τμήμα Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητεία του Λος Άντζελες έκρινε αθώο τον Μπραντ Πιτ μετά από έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών. Το συγκεκριμένο τμήμα πήρε κατάθεση από τον ηθοποιό, την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 τους παιδιά εκείνη την περίοδο, μετά από φερόμενο περιστατικό μεταξύ του Πιτ και του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας.

«Το τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες τον απαλλάσσει από τυχόν ισχυρισμούς κακοποίησης παιδιών» είχε αναφέρει. «Το Τμήμα έλαβε σοβαρά υπόψη το ζήτημα και στα σχεδόν δύο χρόνια παρακολούθησης, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό που να προκαλέσει συναγερμό».

Για απόπειρα διασυρμού του κάνει λόγο ο Μπραντ Πιτ

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ χαρακτήρισε την νέα κατάθεση της Αντζελίνας Τζολί ως μία νέα απόπειρα να τον διασύρει. «Τα τελευταία 4,5 χρόνια, έχουν γίνει αρκετοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα που έχουν ελεγχθεί και δεν τεκμηριώνονται. Τα παιδιά έχουν χρησιμοποιηθεί από την ηθοποιό για να βλάψουν τον Πιτ ξανά στο παρελθόν. Αυτή η διαρροή εγγράφων από την 4η ή 5η ομάδα δικηγόρων της, έγινε για να βλάψει τον Μπραντ Πιτ».

Η διάσημη ηθοποιός είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από δύο χρόνια γάμου. Κι ενώ και οι δύο είναι πλέον ελεύθεροι και νομικά, οι διαδικασίες διαζυγίου βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Αρνούνται επαφές μαζί του οι γιοι του Μπραντ Πιτ

Σύμφωνα με το Us Weekly, πάντως, ο Μπραντ Πιτ και ο γιος του Μάντοξ εξακολουθούν να μην βλέπονται.

«Αυτή η σχέση εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη» αποκάλυψε μια πηγή, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός δεν μιλάει ούτε με τον Παξ.

Μια άλλη πηγή είχε δηλώσει το 2019, πως ο Μπραντ Πιτ θεωρεί «τεράστια απώλεια» την ανύπαρκτη σχέση του με τον γιο του. Ωστόσο, τονίζει πως ο Μάντοξ είναι αυτός που δεν ήταν καθόλου δεκτικός.

Αν και, φυσικά, η δικαιοσύνη θα κρίνει την ουσία των καταγγελιών, η στάση των ίδιων των παιδιών του Πιτ εναντίον του πατέρα τους, ιδίως μάλιστα από τη στιγμή που βρίσκονται πλέον σε μια ηλικία κατά την οποία μπορούν μόνοι τους να ερμηνεύσουν γεγονότα και συμπεριφορές, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024