Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα : Τέλος στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο!

Δανάη Μπάρκα : Τέλος στη σχέση της με τον Πάνο Αδαμόπουλο!

Τα τελευταία έξι χρόνια, μάλιστα, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα ζωάκια τους, καθώς είναι φανατικοί φιλόζωοι και οι δύο.

Οκτώ χρόνια έμειναν μαζί η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο, βολεϊμπολίστα και personal trainer, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. Μέσα στην οκταετή κοινή τους πορεία υπήρξαν και διαστήματα που ένιωσαν ότι έπρεπε να μείνουν χωριστά και απομακρύνθηκαν.

Ωστόσο, έδωσαν δύο φορές ευκαιρία για μία ομαλή συνέχεια μεταξύ τους. Τα τελευταία έξι χρόνια, μάλιστα, ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη μαζί με τα ζωάκια τους, καθώς είναι φανατικοί φιλόζωοι και οι δύο.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Δανάη Μπάρκα ανέλαβε το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής του Mega, «Πάμε Δανάη», και αυτό έφερε μεγάλες αλλαγές τόσο στη δική της ζωή, όσο και σε εκείνη του συντρόφου της. Οι πολλές ώρες εργασίες, οι προτεραιότητές της που ξαφνικά άλλαξαν και η πολύωρη απουσία της από το σπίτι έφεραν κλυδωνισμούς στην ισορροπία της κοινής τους ζωής. Μετά από οκτώ χρόνια, η σχέση τους βρέθηκε στο σταυροδρόμι των μεγάλων αποφάσεων: ή θα έκαναν το επόμενο μεγάλο βήμα ώστε να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή ή θα απομακρύνονταν διατηρώντας ωστόσο μια άριστη φιλική επαφή.

Και επέλεξαν από κοινού το δεύτερο. Νιώθοντας αγάπη ο ένας για τον άλλο και θέλοντας να τιμήσουν όσα έζησαν μαζί, ήταν πεπεισμένοι ότι οι χωριστοί δρόμοι θα έκαναν καλό και στους δύο. Έτσι, εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, το πρώην ζευγάρι δεν μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, επιλέγοντας να κοιτάξει μπροστά και διατηρώντας την αξιοπρέπεια και την πολιτισμένη επαφή του σε φιλικό πλέον επίπεδο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024