Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα νέα παπούτσια του οίκου Gucci στοιχίζουν μόνο 10 ευρώ (αλλά είναι virtual)

Τα νέα παπούτσια του οίκου Gucci στοιχίζουν μόνο 10 ευρώ (αλλά είναι virtual)

Τα νέα αθλητικά παπούτσια Gucci που σχεδίασε ο ίδιος ο Alessandro Michele θα είναι διαθέσιμα μόνο σε ψηφιακή μορφή.

O οίκος Gucci συνεχίζει να πρωτοπορεί επεκτείνοντας την δραστηριότητά του στην εικονική αγορά. Τα νέα αθλητικά παπούτσια Gucci που σχεδίασε ο ίδιος ο Alessandro Michele θα είναι διαθέσιμα μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Θα πληρώνατε για παπούτσια Gucci τα οποία θα μπορούν υπάρχουν μόνο στο κινητό σας;

Όπως ανακοινώθηκε, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα κοστίζουν περίπου 10 ευρώ και αποτελούν ουσιαστικά, ένα φωτογραφικό φίλτρο που θα τοποθετεί το sneaker στα πόδια του χρήστη χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα για αγορά αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής του Gucci και οι χρήστες που επιλέξουν να τα προμηθευτούν θα μπορούν να φορούν σε διάφορους άλλους ψηφιακούς χώρους.

Ο οίκος σχεδιάζει επίσης να δημιουργήσει παρόμοια «παπούτσια» περιορισμένης έκδοσης, τα οποία φιλοδοξεί να ενθαρρύνουν την δημιουργία μιας νέας αγοράς που θα βασίζεται στην ανταλλαγή μεταξύ συλλεκτών.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του εικονικού Gucci παπουτσιού χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή και από άλλες εταιρίες και λιανοπωλητές υποδημάτων για να επιτρέπουν στους καταναλωτές να δουν πώς δείχνει ένα παπούτσι στο πόδι τους, πριν το αγοράσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στρέψεις το smartphone σου προς το πόδι σου και η τεχνολογία AR κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

Αυτό που διαφοροποιεί το νέο παπούτσι του οίκου Gucci είναι ότι το φίλτρο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά έξω από το περιβάλλον λιανικής πώλησης.

Η ιταλική επωνυμία είχε προηγουμένως επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, προσφέροντας ψηφιακά ρούχα Gucci με τα οποία μπορούσες να ντύσεις το avatar σου στο Pokémon Go. Η Louis Vuitton έχει σχεδιάσει επίσης skins για το League of Legends.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024