Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη καταγγελία στις ΗΠΑ: Υποβρύχιο έχασε τη μάχη με τους… κοριούς

Απίστευτη καταγγελία στις ΗΠΑ: Υποβρύχιο έχασε τη μάχη με τους… κοριούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές καταγγελίες Αμερικανών ναυτών που υπηρετούν στο υποβρύχιο «USS Connecticut» είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες εβδομάδες και αφορούσαν ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με κοριούς μέσα στο υποβρύχιο

Πρόκειται για έναν «εχθρό» ο οποίος λίγο ή πολύ έχει αποτελέσει διαχρονικό πρόβλημα στους στρατιώτες όλου του κόσμου και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά χτύπησε αρκετά αποτελεσματικά ένα από τα πιο προηγμένα επιθετικά υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (U.S Navy).

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές καταγγελίες Αμερικανών ναυτών που υπηρετούν στο υποβρύχιο «USS Connecticut» είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες εβδομάδες και αφορούσαν ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει με κοριούς μέσα στο υποβρύχιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το U.S Navy έχει υποβαθμίσει το γεγονός, παρά τις όποιες καταγγελίες του προσωπικού τον τελευταίο χρόνο, για την ύπαρξη κοριών και τις πολλές περιπτώσεις όπου ναύτες έχουν τσιμπηθεί, σε σημείο που αρκετοί δεν μπορούσαν να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, λόγω της ενόχλησης και της αϋπνίας, ενώ αρκετοί φοβούνται περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης κάποιου ναύτη ή αξιωματικού.

Μπορεί αυτή τη στιγμή το υποβρύχιο «USS Connnecticut» να έχει επιστρέψει στη βάση του στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, ωστόσο αρκετά μέλη του πληρώματος κάνουν λόγο για έξαρση του φαινομένου ήδη από τον περασμένο Μάρτιο του 2020, όταν το προηγμένο υποβρύχιο πραγματοποιούσε την επιχειρησιακή εκπαίδευση (ICEX 2020)  στην περιοχή της Αρκτικής.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ από την πλευρά του έχει αναφέρει ότι έλαβε τις πρώτες αναφορές για κοριούς το Δεκέμβριο του 2020, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι απαιτείται η κατάθεση αποδεικτικών στοιχείων, δηλαδή φωτογραφίες από εστίες κοριών, για να μπορεί να προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες κορεοκτονίας.

Αυτή όμως η απάντηση του U.S Navy δεν έχει ικανοποιήσει το προσωπικό, το οποίο εκφράζει την ανησυχία του και στρέφεται κατά της ιεραρχίας, λέγοντας ότι οι ανώτεροι αξιωματικοί είτε δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα είτε το υποβαθμίζουν.

Πηγή: The Drive

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024