Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Σταυροπούλου στο «Πάμε Δανάη!»: Ο κόσμος έχει ανάγκη να χαμογελά

Βίκυ Σταυροπούλου στο «Πάμε Δανάη!»: Ο κόσμος έχει ανάγκη να χαμογελά

Για την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στο «J2U», αλλά και την ανάγκη του κόσμου να χαμογελά μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βίκυ Σταυροπούλου

Για την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στο «J2U», αλλά και την ανάγκη του κόσμου να χαμογελά μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Έτσι κι αλλιώς ο κόσμος έχει ανάγκη να χαμογελάει πάντα, για να ξορκίζει το κακό, όμως τώρα είναι πολλοί οι λόγοι παραπάνω που έχουμε ανάγκη να ξεχαστούμε, να ψυχαγωγηθούμε, να το ζήσουμε γιατί δεν το ζούμε στην καθημερινότητά μας» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στο έργο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που ετοιμάζεται να βγει ως σειρά στην τηλεόραση.

«”Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα” ήταν ένα θεατρικό έργο το οποίο το έπαιξα δύο χειμώνες και δύο καλοκαίρια. Ένας υπέροχος ρόλος -και είχε “σκίσει” η παράσταση, από τους πιο αυστηρούς ρόλους που έχω παίξει» ανέφερε η Βίκυ Σταυροπούλου, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να είναι στο cast της σειράς. «Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά και το κανάλι που μου έκαναν την πρόταση, αλλά δυστυχώς είχα ήδη δεσμευτεί γιατί θα γινόταν το Just αυτήν την περίοδο, οπότε δεν γινόταν να είμαι» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε και στην… εμπειρία των social media και ειδικότερα του Instagram. «Θα σου εκμυστηρευτώ ότι δεν τα πάω πολύ καλύτερα» είπε, τονίζοντας ότι χρειάζεται βοήθεια στη διαχείρισή τους. «Βάζω τη Δανάη, παρακαλάω κάποια φίλη της, από την πρώτη στιγμή έμαθα να “κάνω καρδούλες”, τώρα ξέρω να κάνω story» υπογράμμισε, ενώ ευχαρίστησε τους followers.

«Σας ευχαριστώ παιδιά που με ακολουθείτε και παιδιά που δεν ακολουθείτε, κάποιοι που σταμάτησαν να με ακολουθούν: Γιατί ρε παιδιά τι σας έκανα;» είπε, ενώ αποκάλυψε ότι κάποιοι είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ με τα δικά της στοιχεία. «Το ξέρετε ότι μου είχανε κάνει ψεύτικο προφίλ στο Instagram;. Θα καταλάβετε γιατί έχει πολύ λίγους ακόλουθους, εγώ έχω πιο πολλούς» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

LIVE: Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του EHF European Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024