Στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που έκανε coming out δημοσίως ως τρανς τον Δεκέμβριο, ο 34χρονος ηθοποιός της Umbrella Academy έδωσε συνέντευξη στην Time.

Όταν δήλωσε ότι είναι τρανς πριν από τρεις μήνες, «Αυτό που περίμενα ήταν πολλή υποστήριξη και αγάπη και τεράστιο μίσος και τρανσφοβία», λέει ο Page με αρκετά συναισθηματικό τρόπο.

«Αυτό συνέβη ουσιαστικά.» Προσθέτει αργότερα ότι θέλει να είναι ανοιχτός και ειλικρινής σχετικά με το ποιος είναι, έτσι ώστε να κάνει τους άλλους να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι, λέγοντας:

«Εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι διαδίδουν μύθους και κακοποιητική ρητορική – κάθε μέρα βλέπεις την ύπαρξή μας να συζητείται. Οι τρανς άνθρωποι είναι τόσο πραγματικά αληθινοί» λέει ο Page.

Προνόμιο

Όσο για το δικό του «προνόμιο», ο Page λέει στο περιοδικό ότι «το προνόμιό μου μού επέτρεψε να έχω πόρους για να περάσω την καθημερινότητά μου και να είμαι εκεί που είμαι σήμερα.»

«Και φυσικά θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το προνόμιο και την πλατφόρμα για να βοηθήσω με τους τρόπους που μπορώ», προσθέτει.

Ο ηθοποιός του Juno συζητά επίσης για την παιδική του ηλικία, συμπεριλαμβανομένης της ερώτησης στη μαμά του αν θα μπορούσε «να γίνει [αγόρι] κάποια μέρα» και πως εξαναγκαστικά τον έβγαλαν από την ποδοσφαιρική ομάδα των αγοριών.

Μιλώντας για την τρανσφοβική νομοθεσία που αφορά τις αθλητικές ομάδες σήμερα, ο Page λέει, «Θα ήμουν σε αυτήν τη θέση ως παιδί. Είναι φρικιαστικό.»

Η Time αναφέρει ότι, από τη στιγμή που ο Page (ο οποίος χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες αυτός/αυτού/εκείνο/αυτό) έκανε coming out ως τρανς, του προσφέρθηκαν πολλές ευκαιρίες όσον αφορά την υποκριτική, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή – πολλές που σχετίζονται με trans ρόλους.

Elliot Page wants to use his «privilege» and «platform» to help others in the transgender community.

Δημοσιεύτηκε από People στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο