Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Megxit : Ο Χάρι συνομίλησε με τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο μετά τη συνέντευξη-βόμβα

Megxit : Ο Χάρι συνομίλησε με τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο μετά τη συνέντευξη-βόμβα

Φίλη της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι οι τρεις τους έχουν έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ μοιράστηκε και το περιεχόμενο της συζήτησής τους

Για πρώτη φορά μετά τη συνέντευξη-βόμβα του τέως πριγκιπικού ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι συνομίλησε για πρώτη φορά με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο.

Όμως, όπως σχολιάζει η Γκέιλ Κινγκ, φίλη της Μέγκαν και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στο CBS, η συζήτηση δεν ήταν ευχάριστη.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του «μίλησαν στο τηλέφωνο το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Όπρα», αλλά οι συνομιλίες ήταν «μη παραγωγικές».

Η Γκέιλ Κινγκ, στενή φίλη της Όπρα και της Μέγκαν προέβη στην αποκάλυψη μέσω της αμερικανικής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του «CBS This Morning», την οποία και παρουσιάζει.

«Λοιπόν, δεν προσπάθησα να μάθω νέα τους αλλά τους τηλεφώνησα για να δω πώς αισθάνονται και είναι αλήθεια ότι ο Χάρι μίλησε με τον αδερφό του και έχει μιλήσει και με τον πατέρα του. Η λέξη που μου είπαν είναι ότι αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές. Αλλά χαίρονται που έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον μια επικοινωνία. Και νομίζω ότι αυτό που συνεχίζει να τους ενοχλεί είναι ότι το Παλάτι λέει ότι θέλουν να επιλύσουν ιδιωτικά (τις διαφορές τους), αλλά πιστεύουν ότι αυτές οι ψεύτικες ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δυσφημίζουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό τη Μέγκαν».

«Κανένας δεν έχει μιλήσει με τη Μέγκαν»

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη Μέγκαν, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Και νομίζω ότι είναι απογοητευτικό γι’ αυτούς να βλέπουν ότι είναι μία φυλετική συζήτηση για τη Βασιλική Οικογένεια, όταν το μόνο που θα ήθελαν είναι να παρέμβουν τα Ανάκτορα και να διαμηνύσουν στον Τύπο να σταματήσει τις άδικες, ανακριβείς, ψευδείς ιστορίες που σίγουρα έχουν φυλετικό υπόβαθρο».

«Και μέχρι να μπορέσουν να το αναγνωρίσουν, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν. Όμως και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν με αυτό και οι δύο θέλουν να θεραπευτεί αυτή η οικογένεια. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η οικογένεια του Χάρι».

«Η Μέγκαν έχει έγγραφα με τα οποία υποστηρίζει όσα είπε στην Όπρα»

H Aμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια πρόσθεσε επίσης στη διάρκεια της εκπομπής της: «Το θέμα του bullying ξεκίνησε το 2018 και τώρα πραγματοποιείται έρευνα σχετικά με τον εκφοβισμό από την Μέγκαν Μαρκλ… οποιοσδήποτε όμως έχει συνεργαστεί μαζί της, μπορεί να σας πει ακριβώς ποια είναι».

«Ξέρετε, είναι πραγματικά πολύ στοργική και γλυκιά. Και, όπως υποστηρίζω, η Μέγκαν έχει έγγραφα με τα οποία υποστηρίζει όλα όσα είπε στη συνέντευξη της Όπρα. Τα πάντα», ανέφερε η Γκέιλ Κινγκ στηρίζοντας τη φίλη της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αμερικανίδα δημοσιογράφος ήταν και στο «baby shower» της Μέγκαν το 2019.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024