Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στην Κηφισιά

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στην Κηφισιά

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος επιβλέπουν τις εργασίες του σπιτιού στο οποίο πρόκειται να μετακομίσουν

Σε μία νέα επένδυση έχουν προχωρήσει εδώ και λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος οι οποίοι μάλιστα εθεάθησαν πρόσφατα να επιβλέπουν τις εργασίες ολοκλήρωσης του νέου τους σπιτιού.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σύζυγός της εδώ και καιρό ήθελαν να επενδύσουν σε ακίνητο και τελικά πρόσφατα, μετά από επισταμένη έρευνα αγοράς βρήκαν αυτό που αναζητούσαν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πρόκειται για ένα διαμέρισμα 300 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις και υψηλής ποιότητας κατασκευή το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο σε περίπου δύο με τρεις μήνες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της να βρίσκονται στην οικοδομή και να επιβλέπουν τις εργασίες που γίνονται για την ολοκλήρωση του διαμερίσματος που έχει για κυρίαρχα στοιχεία το μάρμαρο και την πέτρα ενώ το design του είναι πολύ μοντέρνο.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για αρκετή ώρα με τους υπεύθυνους της οικοδομής παρουσία πάντα του Ματέο Παντζόπουλου και μάλιστα περιηγήθηκαν σε όλους τους χώρους του σπιτιού για να σιγουρευτούν πως όλα πάνε ρολόι.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Το σπίτι στα Μελίσσια

Ένα πραγματικό ανάκτορο είναι η βίλα της Ελένης Μενεγάκη στα Μελίσσια με όσους περνούν από εκεί να μην σταματούν να το θαυμάζουν.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσηες, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο κήπος είναι το αγαπημένο μέρος της Ελένης περνώντας πολλές ώρες της ημέρας με τα παιδιά της αλλά και τον σκύλο της Βίκτωρα και τον γάτο της Λάκης. Ο κήπος είναι τεράστιος και πραγματικά καταπράσινος, αφού η παρουσιάστρια φροντίζει να τον περιποιείται η ίδια βάζοντας μέσα κάθε λογής λουλούδια. Οι τριανταφυλλιές κυριαρχούν, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ένας μέρος όπου η οικογένεια Μενεγάκη καλλιεργεί τα ζαρζαβατικά της.

Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα γήινα χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο και τα εντυπωσιακά χαλιά. Ενώ παντού στο σπίτι υπάρχουν φωτογραφίες της Ελένης και των παιδιών της.
φωτογραφίες: gossip-tv.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024