Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμαλία Μάστορα : Η κούκλα αδερφή του Χρήστου Μάστορα είναι φωνάρα

Αμαλία Μάστορα : Η κούκλα αδερφή του Χρήστου Μάστορα είναι φωνάρα

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του. Έχει εξαιρετική φωνή, γράφει υπέροχους στίχους, και τα τελευταία χρόνια η καριέρα του απογειώνεται ολοένα και περισσότερο. Είτε σαν Μέλιsses, είτε σαν μονάδα, ο Χρήστος Μάστορας είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς της γενιάς του. Έχει εξαιρετική φωνή, γράφει υπέροχους στίχους, και τα τελευταία χρόνια η καριέρα του απογειώνεται ολοένα και περισσότερο. Είτε σαν Μέλιsses, είτε σαν μονάδα, ο Χρήστος Μάστορας είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση.

Το τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησαν με τίτλο Που είναι η αγάπη, είναι ίσως ένα από τα καλύτερα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει, ενώ αν το ακούσεις σε συνδυασμό με το videoclip, τότε η συγκίνηση είναι δεδομένη. Και αν νόμιζες πως στην οικογένεια, είναι ο μόνος ταλαντούχος άνθρωπος, έκανες λάθος. Ο Χρήστος έχει μια αδερφή, την Αμαλία, την οποία αν θυμάσαι μας σύστησε πριν από δύο μήνες στα γενέθλιά της.

Η Αμαλία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, όμως όπως αντιληφθήκαμε εχθές μέσα από τα Instagram stories του Χρήστου, έχει κι έξαιρετική φωνή. Μάλλον είναι κληρονομικό το χάρισμα λοιπόν.

«Να ζήσεις Αμαλία και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με μαύρα ή ξανθά! Αυτή είναι η αδερφή μου η Αμαλία. Η Αμαλία δεν χάνει την υπομονή της μαζί μου. Η Αμαλία ξέρει ότι ο αδερφός της είναι ευέξαπτος και παρορμητικός. Γίνε σαν την Αμαλία. Σ’ΑΓΑΠΩ ΣΙΣΤΑΑΑΑΑ!», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο τραγουδιστής τον Ιανουάριο και τώρα ήρθε η ώρα να την ακούσουμε και να τραγουδάει.

Εχθές το απόγευμα ο Χρήστος ανέβασε μια σειρά από stories στα οποία τραγουδούσε παρέα με την αδερφή του και εντυπωσιατήκαμε. Όχι μόνο από το πόσο όμορφη είναι, αλλά και από το πόσο εξαιρετική φωνή έχει το κορίτσι αυτό.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024