Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουίζα Ροζόβα : Ποια είναι η «κρυφή» κόρη του Πούτιν που έκανε τα γενέθλιά της σε μπαρ της Μόσχας ;

Λουίζα Ροζόβα : Ποια είναι η «κρυφή» κόρη του Πούτιν που έκανε τα γενέθλιά της σε μπαρ της Μόσχας ;

Η διεύθυνση του κλαμπ ήταν ενήμερη ότι θα καταφθάσει «ένας άκρως απόρρητος επισκέπτης από την Αγία Πετρούπολη»

Για να γιορτάσει την ενηλικίωση της, η «κρυφή κόρη» του Βλαντιμίρ Πούτιν, Λουίζα Ροζόβα, εθεάθη σε νυχτερινό κέντρο στη Μόσχα και ως DJ.

Φήμες λένε ότι είναι η κόρη που έκανε με την 45χρονη Σβετλάνα Κριβονόγκιτς, πρώην καθαρίστρια και πλέον εκατομμυριούχα ιδιοκτήτρια νυκτερινού κέντρου με ερωτικά σόου, καθώς τα ΜΜΕ της Ρωσίας ερευνούν τις όποιες λεπτομέρειες και καταλήγουν σε συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», η Λουίζα Ροζόβα, γνωστή επίσης ως Ελιζαβέτα Κριβονόγκιτς, εθεάθη, σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικών ΜΜΕ, σε μπαρ της Μόσχας.

Γενέθλια

«Αρκετοί αστυνομικοί με πολιτικά από μια ειδική μονάδα αντιμετώπισης εξτρεμιστικών ομάδων συνόδευσαν τη νεαρή στο πάρτι γενεθλίων της στο κλαμπ «Rovesnik», ενώ δεν επετράπη η είσοδος σε κάποιους δημοσιογράφους»…αναφέρεται χαρακτηριστικά. Στη γενέθλια τούρτα της ήταν γραμμένο στα αγγλικά: «Η όμορφη γυναίκα γίνεται 18», σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η διεύθυνση του κλαμπ ήταν ενήμερη ότι θα καταφθάσει «ένας άκρως απόρρητος επισκέπτης από την Αγία Πετρούπολη» χωρίς όμως να γνωρίζει ότι πρόκειται για την «κρυφή κόρη» του Πούτιν.

Στο παρελθόν η Λουίζα  παραδέχθηκε στη ρωσική έκδοση του περιοδικού «GQ» ότι «πιθανόν» θυμίζει τον Πούτιν όταν ήταν νέος προσθέτοντας ότι «υπάρχουν πολλοί που μοιάζουν στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς». Η Ανζέλικα Σάβιτς, μια καλή της φίλη, της ευχήθηκε στα social media:

«Είσαι το πιο ζεστό, ειλικρινές, αξιοπρεπές άτομο που έχω γνωρίσει. Και φυσικά το πιο μοδάτο κορίτσι, η πιο στιλάτη όμορφη γυναίκα (επισήμως πλέον γυναίκα)! Συνέχισε να ακτινοβολείς . Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!».

Η Λουίζα Ροζόβα , που ασχολείται με τη μόδα, φοιτά στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης. Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει στο παρελθόν σχετικά με την πανδημία, κάτι που σίγουρα αποτελεί θεωρία συνωμοσίας: ότι, όλο αυτό έγινε για να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και προκλήθηκε από τις ανώτερες τάξεις του συστήματος κλπ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024