Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια φωτογραφία με την κούκλα κόρη της

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Σπάνια φωτογραφία με την κούκλα κόρη της

Μια σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σπουδαία καλλιτέχνης, Ελευθερία Αρβανιτάκη

Μια σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σπουδαία καλλιτέχνης, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Εκτός από μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία είναι από τις σπάνιες φορές που τα βλέπουμε στα περιοδικά.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, για όσους δεν το γνωρίζουν έχει μία κόρη, την Αντιγόνη, από τον πρώτο της γάμο, καθώς και έναν γιο, τον Λεωνίδα, από τον γάμο της με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη.

Με την όμορφη Αντιγόνη λοιπόν, που όπως θα δείτε και παρακάτω μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, δημοσίευσε φωτογραφία πριν μερικές ημέρες. Μάλιστα, δίπλα τους, στέκεται και η μητέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Σε μια λιτή της ανάρτηση στο Instagram, ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τη μητέρα και την κόρη της, γράφοντας μάλιστα στην περιγραφή: «Τρεις γενιές».

Η τρυφερή ανάρτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια, στα οποία γνωστοί και άγνωστοι χρήστες τη συνέχαιραν για την κίνησή της και της εξέφραζαν την αγάπη τους.

Εκτός από την επιθυμία τους να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας, και φυσικά τους δεσμούς αίματος, οι τρεις γυναίκες συνδέονται και από την απίστευτη ομοιότητά τους, που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί – ειδικά αν αφορά τα ολόιδια, και πολύ χαρακτηριστικά, σγουρά μαλλιά τους.

Δείτε την όμορφη ανάρτηση:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024