Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης στον Κριό: Πώς σε επηρεάζει αυτή η όψη αν είσαι γυναίκα;

Άρης στον Κριό: Πώς σε επηρεάζει αυτή η όψη αν είσαι γυναίκα;

Ο Άρης στον Κριό σχετίζεται με πολλά θέματα που αφορούν τις διαπραγματεύσεις και την επικοινωνία

Είναι ένας αρκετά δυνατός συνδυασμός και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχεις αρκετή επιμονή στις απόψεις σου.

Γυναίκα…

Είσαι μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να το καταφέρει. Έχεις πολύ πείσμα και περνάς το δικό σου.! Είσαι ατίθαση, ενεργητική, αποφασιστική… και αρκετά φιλόδοξη! Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές γίνεσαι απότομη, γιατί θέλεις όλα να γίνονται την στιγμή που εσύ το αποφασίσεις, με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις, λειτουργώντας αρκετά εγωιστικά, αλλά και παρορμητικά!

Νευριάζεις απότομα και δε μπορείς να κρατήσεις τα συναισθήματά σου υπό κάποιον έλεγχο. Ίσως κατά καιρούς να ξεσπάς και να αντιδράς, όμως γρήγορα σου περνούν τα νεύρα και διαγράφεις κάθε τι που έχει συμβεί, περιμένοντας ότι το ίδιο θα κάνει και το άτομο που αγαπάς…

Όταν διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου δεν συνετίζεται και δεν ακολουθεί τους δικούς σου ρυθμούς, τότε σε πιάνουν οι εγωισμοί σου και το παιχνίδι είναι… χαμένο! Για να αποφύγεις λοιπόν τον ρόλο της «απότομης», θα πρέπει να τιθασεύσεις την παρορμητικότητά σου και θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις και να ασκήσεις περισσότερο την διπλωματία σου…

Καριέρα

Πρακτικά η συγκεκριμένη όψη σου δίνει και αρκετές πληροφορίες ως προς την καριέρα που θα ακολουθήσεις. Μπορεί ενδεχομένως να επιδιώξεις να έχεις μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία η οποία θα καταστεί δυνατή, αν και μόνο αν εσύ διεκδικείς συνέχεια την επιτυχία.

Ο Άρης στον Κριό δίνει χαρακτηριστικά όπως δύναμη, επιμονή, ισχυρή και έντονη προσωπικότητα, αλλά φυσικά και πείσμα και πειθαρχία. Αν έχετε κάτι στον νου σας θα το φέρετε εις πέρας άμεσα, διαφορετικά θα κάνετε ιδιάζουσα υπομονή.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024