Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Σαρρή : Ήταν παντρεμένη για 18 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς

Έφη Σαρρή : Ήταν παντρεμένη για 18 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς

Τι είχε αποκαλύψει η τραγουδρίστρια στον Νίκο Κοκλώνη για τη συμβίωσή της με τον επί 18 χρόνια σύζυγό της, γεγονός το οποίο λίγοι γνώριζαν...

Η Έφη Σαρρή έχει αποδείξει πως ότι σκέφτεται το λέει. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αναφορές της στον τέως Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ή την επική δήλωσή της για τα μοναστήρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει σε πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη κάτι που λίγοι γνώριζαν όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά πως υπήρξε 18 χρόνια παντρεμένη και μάλιστα ανέφερε και για ποιον πρόκειται.

«Δεν ξέρετε πολλά για μένα»

«Δεν ξέρετε πάρα πολλά για μένα. Ήμουν παντρεμένη 18 χρόνια και δεν το ήξερε κανείς. Κάποια στιγμή, όμως, χωρίσαμε. Όλα αυτά τα χρόνια εγώ έκανα αυτή την καριέρα και τις επιτυχίες και ήμουν παντρεμένη. Το όνομά του είναι Πύρρος και είναι γυναικολόγος».

Ποια είναι η Έφη Σαρρή

Η Έφη Σαρρή (γεν. Ιφιγένεια Ταρινίδου, Θεσσαλονίκη, 18 Νοεμβρίου 1958) είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια.

Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 17 ετών, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Η ίδια έχει δηλώσει ότι ο αρχικός της στόχος ήταν να γίνει γιατρός, όμως την κέρδισε τελικά το τραγούδι.

Η Σαρρή εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 1984 με τη συμμετοχή της στο δίσκο Μια Βραδιά στα Μπουζούκια 2. Το 1987 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το 1989 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Πόσες Νύχτες. Ακολούθησαν οι δίσκοι Σεισμός Ερωτικός (1991), Όλο και πιο Πολύ (1992), Πετάω (1994), Μέθυσε η Νύχτα (1995).

Το 1997 κυκλοφόρησε ο δίσκος Αδύνατον με 10 τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος Τετ α Τετ, ξανά με τραγούδια του Νίκου Καρβέλα. και ένα χρόνο αργότερα το άλμπουμ Θ’ Αλλάξεις Γνώμη.

Η πρώτη μεγάλη της επιτυχία ήρθε το 1991 και ήταν το τραγούδι Σεισμός ερωτικός. Άλλα γνωστά της τραγούδια είναι το Τι Είχαμε, τι Χάσαμε, Εγώ για Μένα, Γυμνός μες την Ελλάδα και Αφρικανός.

Επανήλθε στο χώρο της μουσικής στις 20 Ιουνίου του 2016, με το τραγούδι Μη μου πεις το Ζώδιό σου, βγάλε μόνο το Μαγιώ σου, για το οποίο πραγματοποίησε φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Το 2017 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο: Το φυλαχτό μου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Πάριος, η Λίτσα Διαμάντη, η Άντζελα Δημητρίου, η Σαμπρίνα, κα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024