Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες μέλισσες: «Όλο το χωριό θα πάθει σοκ!»

Άγριες μέλισσες: «Όλο το χωριό θα πάθει σοκ!»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τις ανατροπές και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Tv24 ο ηθοποιός απάντησε αναλυτικά στις ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετικά με τις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτοντας καταλυτικές εξελίξεις. Θα υπάρξει, άραγε, τρίτη σεζόν;

Δείτε μέρος της συνέντευξης:

Και στο δικό σας σπιτικό συμβαίνουν διάφορα. Ο Κυριάκος εξακολουθεί να εναντιώνεται στην επιχείρηση της γυναίκας του. Γιατί τόσο πείσμα; 

Γιατί είναι παιδί της πιάτσας και ξέρει από απατεώ­νες, όπως γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτές οι δουλειές δεν γίνονται στο πόδι. Μπήκε ένας μέσα, σου είπε ότι είσαι αστέρι κι έλα να κάνουμε επιχείρηση. Πρέπει να ψάξεις σε βάθος το θέμα. Από εκεί ξεκίνησε και έχει διάφορες προεκτάσεις αφού η Ουρανία δεν ζήτησε τη γνώμη του ή τη βοήθεια του κι έκανε κόμμα με τις άλλες 5 γυναίκες. Αυτό τον πείραξε.

Θα συνεχίσει για πολύ το ζευγάρι να βρίσκεται σε κόντρα;

Πιστεύω ότι όταν όλα θα έρθουν στο φως θα σταμα­τήσει κι αυτή η κόντρα. Όσο λειτουργούν υπογείως τα πράγματα και σε μια άγνοια, θα συνεχίσει να υπάρχει. Πάντως ο Κυριάκος και η Ουρανία αγαπιούνται βαθιά. Ό,τι και να συμβαίνει όταν είναι να πάρουν μια απόφα­ση για ένα κρίσιμο θέμα ενώνονται και κερδίζουν.

Ισχύει ότι ο έμπορος από τη Λάρισα θα βρει μπρο­στά του τον Κυριάκο όταν πάει να ρίξει την Ου­ρανία;

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν ο Κυριάκος μάθαινε κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν θα έμενε με σταυ­ρωμένα τα χέρια, θα αντιδρούσε αλλά δεν ξέρω με ποιο τρόπο.

Ο Μπάμπης πάντως έχει πάρει το μέρος της.

Ναι. γιατί είναι πιο προοδευτικός από τον πατέρα του και τον βρίσκει λάθος.

Θα κάνει κάτι δικό του ο Μπάμπης επαγγελματικά;

Θα βρει κι εκείνος το δρόμο του σιγά-σιγά. Ο Κυριάκος πιστεύει σε εκείνον και είναι σίγουρος πως μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.

Πάντως με τον κ. Βοσιλλώτο μοιάζετε και στο φιζίκ.

Πέραν του φιζίκ έχουμε δουλέψει πολύ την κίνηση, τη στάση του σώματος, έχουμε συζητήσει για τη σχέση πατέρα και γιου… μόνο που εκείνος είναι το εξελιγμένο μοντέλο (γελάει).

Ο Κυριάκος ξέρει για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Έχει πάντα στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να αναζωπυρωθεί ο έρωτας του γιου για εκείνη;

Ο Κυριάκος στα ερωτικά θεωρεί ότι είναι μια εγκυκλοπαίδεια από μόνος του οπότε τον καταλαβαίνει σε όλα τα επίπεδα. Και σίγουρα βλέπει πως για να μην κάνει καμία κίνηση δεξιά κι αριστερά, αυτό που νιώθει για την Ασημίνα είναι πιο βαθύ και όχι κάτι επιπόλαιο. Αλλά εκείνη είναι παντρεμένη με παιδί κι αυτό είναι ένα θέμα για την εποχή.

Από εκεί και πέρα ο Κυριάκος έχει ανοχές. Είναι φιλότιμος και ευαίσθητος. Είναι καλλιτέχνης και οι καλλιτέχνες κατά βάθος πληγώνονται όπως και αγαπούν βαθιά. Έχουν ακραία συναισθήματα.

Η Δρόσω θα πει σε όλο το χωριό ότι ο Σέργιος είναι το παιδί της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

Θα πάθουν όλοι σοκ. Πάντα ένα νόμισμα έχει δύο πλευρές, οπότε κι εκεί οι γνώμες θα διχαστούν.

 Η σειρά συζητείται να πάει για τρίτη σεζόν. Υπάρχει υλικό;

… Και πολύ. Δεν ξέρω καμία σειρά παγκοσμίως να πήγε δεύτερη χρονιά και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία και μάλιστα οι ιστορίες να έχουν ανατροπές και υπόβαθρο. Αν η Μελίνα Τσαμπόνη και ο Πέτρος Κολκσβάλης λένε ότι έχουν να πουν πράγματα εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Το σημαντικό σε αυτή τη δουλειά είναι ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ εμπιστεύτηκαν κι εκείνοι τους επαγγελματίες και τους άφησαν περιθώρια δημιουργίας και φαντασίας. Μην κοιτάμε τώρα που η σειρά έχει επιτυχία.

Στην αρχή ήταν ρίσκο και όλοι μαζί κινήθηκαν σαν ομάδα και μάλιστα επέλεξαν κινηματογραφικούς και θεατρικούς ηθοποιούς. Δεν ακολουθήθηκε η πεπατημένη. Εύχομαι του χρόνου να βγουν νέες σειρές και να είναι όλες επιτυχημένες και να κάνουμε πέρα εκπομπές χαμηλού περιεχομένου.

Έχουμε Έλληνες δημιουργούς και πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς και μπράβο στον Σωτήρη Τσαφούλια που με το «Έτερος εγώ» μπήκε στο Νetflix. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πολίτες του κόσμου και πρέπει να κινούμαστε κατ’ αυτόν τον τρόπο και καλλιτεχνικά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024