Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: ΒΟ, Josephine, Going Through και Κωνσταντίνος Παντελίδης στο πλευρό του Κιάμου στο MEGA

«Σπίτι με το MEGA»: ΒΟ, Josephine, Going Through και Κωνσταντίνος Παντελίδης στο πλευρό του Κιάμου στο MEGA

Χορευτική διάθεση, νοσταλγικές στιγμές και πάνω από όλα όμορφα τραγούδια που κράτησαν την καλύτερη συντροφιά στο κοινό του MEGA μέσα στην καραντίνα

Καταπληκτική παρέα κράτησε το «Σπίτι με το MEGA» στους τηλεθεατές για ακόμα ένα Σαββατόβραδο.

Ο Πάνος Κιάμος εντυπωσίασε στο τιμόνι της εκπομπής με δεκάδες δικές του επιτυχίες αλλά και λαμπερούς καλεσμένους.

Χορευτική διάθεση, νοσταλγικές στιγμές και πάνω από όλα όμορφα τραγούδια που κράτησαν την καλύτερη συντροφιά στο κοινό του MEGA μέσα στην καραντίνα.

«Θέλω να σε ξαναδώ» από τον ΒΟ

«Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω ένα πολύ καλό παιδί. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και επί σκηνής και δισκογραφικά. Είναι φίλος μου και με προσέχει. Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την βραδιά. Για αυτό είπα ‘ΒΟ θέλω να σε ξαναδώ’» είπε ο Πάνος Κιάμος όταν υποδέχτηκε τον ΒΟ στη σκηνή.

«Και φυσικά δεν μπορώ να σου χαλάσω ποτέ το χατίρι γιατί είσαι καταπληκτικό» απάντησε με τη σειρά του ο καλλιτέχνης.

«Ήρθε η ώρα να σηκωθούν από τις καρέκλες και τους καναπέδες. Σηκωθείτε να μας απολαύσετε» ανέφερε ο BO πριν τραγουδήσει μαζί με τον Κιάμο το «Θέλω να σε ξαναδώ»

Το μικρόφωνο στη συνέχεια πήρε ο ΒΟ και ξεσήκωσε το κοινό μαζί με την Μαριλένα.

«Κάνε με να τρελαθώ», «20 χρονών», «Τι άλλος θέλεις», «Μόνο εσύ» και «Didi» από τον αγαπημένο ράπερ.

«Με τον Πάνο έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές. Η καλύτερη μας φορά ήταν το 2017 σε ένα μαγαζί στο οποίο κάναμε μια τεράστια σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Η οποία συνεργασία δεν έμεινε εκεί, μετά κάναμε και δισκογραφικά το ‘Θέλω να σε ξαναδω’. Είναι ο νούμερο ένα διασκεδαστής στη χώρα μας και του αξίζουν τα καλύτερα. Προσέχει να έχει καλά πράγματα γύρω του. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πράγματα που έχει ο Πάνος επάνω του είναι το χιούμορ και ο τρόπος που διαχειρίζεται κάποια πράγματα. Μέσα από το χιούμορ γίνεται δουλειά. Μέσα στο αστείο κρύβεται και μια αλήθεια, οπότε το αποτέλεσμα είναι πάντα ευχάριστο» ανέφερε ο ΒΟ.

Σέξι διάθεση από την Josephine

Η Josephine ανέβηκε στη σκηνή του MEGA για να τραγουδήσει παρέα με τον Πάνο Κιάμο.

«Τώρα στη σκηνή θα ανεβεί μαζί μου μια νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια της οποίας η φωνή από την αρχή μου κέντρισε το ενδιαφέρον και νομίζω ότι είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες στο χώρο. Σας παρουσιάζω τη Josephine» είπε ο Πάνος Κιάμος.

«Αυτό το τραγούδι τώρα που κυκλοφόρησε όταν γεννιόσουνα, θέλω να πω στον κόσμο ότι ενθουσιάστηκα πολύ όταν το είπες, γιατί το λες καλύτερα από μένα» πρόσθεσε ο Κιάμος πριν τραγουδήσει μαζί με την Josephine «Όλα για σένανε μιλάνε» από τον δίσκο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη».

Με χορευτική διάθεση η Josephine ανέβηκε στη σκηνή του MEGA και σήκωσε για χορό όλους τους τηλεθεατές από το σπίτι.

«Εγώ» από το καλοκαίρι του 2020 και το ολοκαίνουργιο «Παλιόπαιδο» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Η μεγάλη επιτυχία «Μάγια» για το τέλος από το 2018 σε μουσική Λεωνίδα Σώζου.

«Τα σπάσαν» οι Goin Through

«Τώρα θα μου επιτρέψετε να μην υποδεχτώ έναν, αλλά δύο. Είναι γκρουπ, είναι πολλά χρόνια στο χώρο. Είναι νομίζω πιο μεγάλη δισκογραφικά ακόμα και από εμένα. Έχουμε συνεργαστεί στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και δισκογραφικά. Εκτός από φίλοι μου, είναι και πρωτεργάτες σε ένα είδος που πρωτοστατεί αυτή τη στιγμή στο μουσικό γίγνεσθαι. Είναι οι Goin Through».
Με αυτά τα λόγια ο Πάνος Κιάμος φώναξε το αγαπημένο συγκρότημα στη σκηνή του MEGA.

Όλοι μαζί ερμήνευσαν το υπέροχο «Δύο μάτια μπλε» από το 2014 αλλά και το θρυλικό «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» που είχε ερμηνεύσει το γκρουπ με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το ραπ συγκρότημα που έφερε έναν νέο ήχο στην ελληνική μουσική σκηνή όταν ξεκίνησε θυμίζει στους τηλεθεατές του MEGA μεγάλες επιτυχίες τους.

«Κόκκινη κάρτα», «Δε κάνω διακοπές», «Το τραγούδι μου» και «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο έχει δύο στάδιο. Ένα που αφορά στη συνύπαρξη μας στη σκηνή και ένα δισκογραφικό. Δε μπορείς να πεις ότι με τον Κιάμο ξεχωρίζω μια συνεργασία σε καλύτερη ή χειρότερη. Σε όλες περάσαμε πολύ όμορφα» ανέφεραν οι Goin Through.

«Ο Πάνος Κιάμος είναι αεικίνητος χαρακτήρας, πολύ χαρούμενος με πολλά χαρίσματα. Εγώ βάζω πρώτο το θέμα της προσωπικότητας και στη συνέχεια ερμηνευτικά θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές που έχουν περάσει από την ελληνική δισκογραφία» τόνισε ο ΝiVo.

«Σέβεται και εκτιμά. Δεν μπορείς να μην κάνεις και εσύ το ίδιο. Θεωρώ πολύ λογικό ότι είμαστε φίλοι» ανέφερε από την μεριά του ο Μιχάλης Παπαθανασίου.

Τέλος ο NiVo τόνισε τον επαγγελματισμό του Πάνου Κιάμου: «Είναι ένας φτασμένος επαγγελματίας αλλά και ένας στρατιώτης. Ακούει αντιλαμβάνεται το ρόλο του και δουλεύει πολύ».

Με όνομα βαρύ ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκίνησε το κοινό

«Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να δουλεύω και να τραγουδάω μαζί με νέα παιδιά. Περιμένω τώρα ένα νέο παιδί που θεωρώ ότι έχει πολύ ταλέντο. Το όνομά του έχει μεγάλη ιστορία και θα τη συνεχίσει επάξια» είπε ο Πάνος Κιάμος πριν ανέβει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Αυτό που μου αρέσει στον Πάνο Κιάμο είναι η αμεσότητα και η επαφή που έχει με τον κόσμο. Η φωνή του και το πώς ερμηνεύει τα κομμάτια του. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και είναι πολύ τιμητική η πρόταση που μου έκανε» ανέφερε από τη σειρά του ο Κωνσταντίνιος Παντελίδης.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή που λατρεύτηκε από το κοινό τραγούδησε μαζί με τον Πάνο Κιάμο «Τα σχοινιά σου » και «Πίνω από κει ψηλά».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024