Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί : Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί : Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Διασώστες έριξαν ειδική κάμερα σε πηγάδι στην Παιανία, ψάχνοντας να βρουν ένα σημάδι, ένα ίχνος της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί

Διασώστες έριξαν ειδική κάμερα σε πηγάδι στην Παιανία, ψάχνοντας να βρουν ένα σημάδι, ένα ίχνος της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί.

«Εντοπίσαμε ένα πηγάδι που δεν είχε εισαχθεί ρίξαμε τις κάμερες. Τώρα ψάχνουν τα παιδιά από κάτω σε ένα άλλο δύσκολο σημείο» σημείωσε ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

Περισσότεροι από 60 διασώστες και με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων χτένισαν την περιοχή της Παιανίας, όπου ερεύνησαν όλα τα πιθανά σημεία.

«Ξεκινάμε σχεδόν από μηδενική βάση. Η μόνη πληροφορία που έχουμε και είναι αξιόπιστη είναι ότι εθεάθη την ημέρα εκείνη στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, περίπου 700 μέτρα από εδώ που βρισκόμαστε τώρα» πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

«Να γυρίσει πίσω να την αγκαλιάσουμε όλοι και να ησυχάσουμε σαν οικογένεια, γιατί δεν αντέχουμε άλλο» ήταν η έκκληση του πατέρα της 19χρονης, Γιάννη Βασίλη.

Στην περιοχή υπάρχουν χωράφια και αμέτρητα χαντάκια και φρεάτια και οι διασώστες σάρωσαν όλη την περιοχή.

Η 19χρονη Άρτεμις αγνοείται εδώ και πέντε μήνες. Έφυγε τον περασμένο Οκτώβριο από το σπίτι της προκειμένου να κάνει αίτηση για δουλειά σε κατάστημα στην περιοχή της Παιανίας.

Έκτοτε και παρά τις μαρτυρίες που υπήρχαν, τα ίχνη της αγνοούνται.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024