Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Κιάμος: Με τη συναυλία στο MEGA θα έρθουμε απόψε πιο κοντά

Πάνος Κιάμος: Με τη συναυλία στο MEGA θα έρθουμε απόψε πιο κοντά

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο σημερινός οικοδεσπότης της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA»

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο σημερινός οικοδεσπότης της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA». Ο αγαπημένο λαϊκός ερμηνευτής παρουσιάζει μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδια που αγαπάει πολύ το ελληνικό κοινό και ξεσηκώνουν σε κάθε τους άκουσμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με την επιτυχία του Κιάμου «Δεν θέλω επαφή» από τον ομώνυμο δίσκο του 2013. Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

«Καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη σημερινή βραδιά. Γιατί έτσι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να έρθουμε κοντά. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να σας μιλάω με τις ώρες αλλά θα ήθελα να το ευχαριστηθούμε όσο πιο πολύ γίνεται. Να μην μιλάμε πολύ, να τραγουδάμε πολύ. Και μακάρι έτσι όπως κάθεστε τώρα αναπαυτικά στον καναπέ σας, σε λίγο να σας σηκώσουμε και να χορέψετε». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Πάνος Κιάμος τους τηλεθεατές του MEGA πριν τραγουδήσει το «Δεν μου περνάς».

Σε αυτό το πάρτι, όμως, ο Πάνος Κιάμος δε είναι μόνος. Δίπλα του θα βρεθούν οι: Josephine, Goin’ Through, Bo και Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ακόμα, ο Πάνος Κιάμος παρουσιάζει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στο MEGA, το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Στα Χειρότερα» και το επίσημο video clip του που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024