Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο θρυλικός Dapper Dan δημιουργεί μοναδικές δημιουργίες για την κούκλα Ken

Ο θρυλικός Dapper Dan δημιουργεί μοναδικές δημιουργίες για την κούκλα Ken

Ο Ken γίνεται 60 χρονών φέτος και για να γιορτάσει την επέτειο, ο θρύλος της μόδας του Χάρλεμ Dapper Dan σχεδιάζει ένα τρίο προσαρμοσμένης εμφάνισης για τη διάσημη κούκλα

Ο Ken γίνεται 60 χρονών φέτος και για να γιορτάσει την επέτειο, ο θρύλος της μόδας του Χάρλεμ Dapper Dan σχεδιάζει ένα τρίο προσαρμοσμένης εμφάνισης για τη διάσημη κούκλα.

Ο Ken γίνεται ο πιο τρέντι Νεοϋορκέζος.

Για τον Ken, που πλέον κυκλοφορεί σε εννέα διαφορετικούς τόνους δέρματος και τρεις τύπους σώματος, αυτό σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία με τον Dapper Dan. «Με κάθε εμφάνιση που σχεδιάζω, αποκτάτε μια έντονη αίσθηση της προσωπικότητας του χρήστη και η εμφάνιση του Ken δεν διαφέρει», ανέφερε σε δήλωση.

Με την εξειδίκευση του Dapper Dan, ο Ken έχει πλέον μια «γεύση» από τον swag κόσμο της Νέας Υόρκης. Τα τρία κοστούμια ενσωματώνουν την ουσία του στυλ της Νέας Υόρκης. Υπάρχει μια δίχρωμη κόκκινη ζακέτα και κουκούλα γούνας σε συνδυασμό με μπότες, ένα μοντέρνο μαύρο κοστούμι που συνοδεύεται από ένα κίτρινο σιρίτι που είναι έτοιμο για κόκκινο χαλί και ένα απλό πολύχρωμο καθημερινό σύνολο που ταιριάζει  για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Photos courtesy of Mattel

«Δημιούργησα τρεις εμφανίσεις που είναι τολμηρές και φανταχτερές λόγω του ποιος είναι ο Ken σήμερα – αψηφά τις προσδοκίες, θέτει τάσεις και είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο», λέει. «Η αμοιβαία μας ικανότητα να ανταποκρίνεται και να αντανακλά τη σκέψη των ανθρώπων είναι αυτό που μας έδωσε και τη μακροζωία. Τα σύνολα του Ken ταιριάζουν σε μια νέα εποχή, ένα παιχνίδι  με τα λογότυπα και ισχυρούς χρωματικούς συνδυασμούς.», δήλωσε ο σχεδιαστής Dapper Dan.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024