Ο Ken γίνεται 60 χρονών φέτος και για να γιορτάσει την επέτειο, ο θρύλος της μόδας του Χάρλεμ Dapper Dan σχεδιάζει ένα τρίο προσαρμοσμένης εμφάνισης για τη διάσημη κούκλα.

Ο Ken γίνεται ο πιο τρέντι Νεοϋορκέζος.

Για τον Ken, που πλέον κυκλοφορεί σε εννέα διαφορετικούς τόνους δέρματος και τρεις τύπους σώματος, αυτό σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία με τον Dapper Dan. «Με κάθε εμφάνιση που σχεδιάζω, αποκτάτε μια έντονη αίσθηση της προσωπικότητας του χρήστη και η εμφάνιση του Ken δεν διαφέρει», ανέφερε σε δήλωση.

Με την εξειδίκευση του Dapper Dan, ο Ken έχει πλέον μια «γεύση» από τον swag κόσμο της Νέας Υόρκης. Τα τρία κοστούμια ενσωματώνουν την ουσία του στυλ της Νέας Υόρκης. Υπάρχει μια δίχρωμη κόκκινη ζακέτα και κουκούλα γούνας σε συνδυασμό με μπότες, ένα μοντέρνο μαύρο κοστούμι που συνοδεύεται από ένα κίτρινο σιρίτι που είναι έτοιμο για κόκκινο χαλί και ένα απλό πολύχρωμο καθημερινό σύνολο που ταιριάζει  για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Photos courtesy of Mattel

«Δημιούργησα τρεις εμφανίσεις που είναι τολμηρές και φανταχτερές λόγω του ποιος είναι ο Ken σήμερα – αψηφά τις προσδοκίες, θέτει τάσεις και είναι ένα πραγματικό πρωτότυπο», λέει. «Η αμοιβαία μας ικανότητα να ανταποκρίνεται και να αντανακλά τη σκέψη των ανθρώπων είναι αυτό που μας έδωσε και τη μακροζωία. Τα σύνολα του Ken ταιριάζουν σε μια νέα εποχή, ένα παιχνίδι  με τα λογότυπα και ισχυρούς χρωματικούς συνδυασμούς.», δήλωσε ο σχεδιαστής Dapper Dan.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο