Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αμέτρητα πράγματα να γίνονται viral στο TikTok: Από τάσεις του make up μέχρι συνταγές, η Γενιά Ζ ενδιαφέρεται, όπως φαίνεται για τα πάντα. Και πλέον έχει φτάσει στην ηλικία που οι νέες προσταγές της μόδας περνούν απευθείας από τα χέρια της.

Το τελευταίο τέτοιο trend είναι τα «curtain bangs», δηλαδή οι… αφέλειες κουρτινάκια. Και μπορεί το όνομά τους να τις κάνει να ακούγονται λιγότερο ως κάτι που ενθουσιάζει τους εφήβους και περισσότερο ως κάτι για το οποίο θα γκρίνιαζε η μαμά μας ότι «μπαίνει μέσα στα μάτια μας, υπάρχουν πολλοί λόγοι να τις δοκιμάσουμε:

Είναι πιο μακριές από τις κλασικές και άρα πιο εύκολες στο styling, κολακεύουν σχεδόν κάθε σχήμα προσώπου, ενώ ταιριάζουν σε κάθε υφή μαλλιών, από ολόισια μέχρι σγουρά. Δεν χρειάζονται κούρεμα πάρα πολύ συχνά, ενώ ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν τελικά, «κρύβονται» εύκολα καθώς δεν είναι πολύ κοντές.

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε και πολύ.

Πάρτε έμπνευση:

@livpampwhat do u guys think🥺 thank you @jebany for the cut <3 #curtainbangs #foryou #ShowYourAge #IGotTheMusic♬ baby by madison beer slowed – Madison Beer

@angelmcneil3dude 💀 #fyp #voiceeffects #curtainbangs♬ original sound – angel mcneil

@comolaleslieA glow up ✨ #curtainbangs #hairstyle2020 #70shairstyle #retrohairstyle

♬ I Thought – moeed💫

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο