Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έξαψη - Spoiler : Ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις και μια εγκυμοσύνη που έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα

Έξαψη – Spoiler : Ανατροπές, δυνατές συγκινήσεις και μια εγκυμοσύνη που έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα

Τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται δεν θα μας αφήσουν να ξεκολλήσουμε από τον καναπέ

Για άλλη μια εβδομάδα, η «Έξαψη» φαίνεται αποφασισμένη να μας κάνει να κολλήσουμε μπροστά στην οθόνη μας, μέσα από επεισόδια γεμάτα μυστήριο, αγωνία και ένταση.

Αυτή την εβδομάδα, η Μαρίνα αγνοείται. Η σωρός, που βρέθηκε στην πυρκαγιά δεν έχει, ακόμα, ταυτοποιηθεί. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. Ο Μηνάς κατηγορεί το Γιάννο ότι έκλεψε τα ναρκωτικά απ’ την αγροικία, πριν καεί. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τη Τζόυ, η οποία παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του. Ο Γιάννος και η Κλαίρη έχουν μια συγκινητική συνάντηση. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο σπίτι μέχρι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Μια εγκυμοσύνη έρχεται την πιο ακατάλληλη ώρα.

Τρίτη 16 Μαρτίου – Επεισόδιο 32

Η είδηση για την αναγνώριση της σωρού που κάηκε στην πυρκαγιά φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, ξεσπά στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Κλαίρη πνίγεται από τις υποχρεώσεις και νιώθει μόνη κι αβοήθητη. Στη βίλα Αξιώτη οι εντάσεις δε σταματούν. Η Τζόυ αντιδρά άσχημα στην επιστροφή του Αλέξανδρου. Η Εβίτα πασχίζει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Τζώρτζης ζητά συγχώρεση από την Ίριδα. Η Βίκυ αρχίζει να αποζητά τη μητέρας της. Η απόγνωση οδηγεί το Γιάννο σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Τετάρτη 17 Μαρτίου  – Επεισόδιο 33

Ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της Αγροικίας. Η Κλαίρη, σε απόγνωση, σκέφτεται να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα μοιάζουν, πλέον, με εχθρούς. Ο Κωστής αποκαλύπτει στο Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για τα ναρκωτικά. Ο Αλέξανδρος γυρίζει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Κλαίρης. Ο Γιάννος πνίγει τη θλίψη του στο ποτό. Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τη μητέρα της. Η Κλαίρη οδηγείται, απρόσμενα, στο νοσοκομείο.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024