Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κριός : Οι λόγοι που τον καθιστούν ηγέτη στη δουλειά του

Κριός : Οι λόγοι που τον καθιστούν ηγέτη στη δουλειά του

Ο Κριός διακρίνεται από ιδιάζοντα ταλέντα και δεξιότητες ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα

O Κριός είναι ένα ζώδιο που εμπνέει τους πάντες να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Για αυτό λάμπει και στην καριέρα του…

Διπλωματία

Είναι εξαιρετικός στο να διαπραγματεύεται σοβαρά θέματα τα οποία περιλαμβάνουν ακόμη και μεγάλα ποσά μιας εταιρείας.

Είναι διπλωμάτης από την άποψη ότι ξέρει πώς να μιλήσει σε κάθε περίσταση και αυτό το κάνει με στόχο να ανελιχθεί.

Μπορεί επίσης να εκπροσωπήσει την εταιρεία του ακόμη και σε μια μεγάλη εκδήλωση που μπορεί να εμφανιστούν όλοι οι εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών και δε θα έχει καθόλου άγχος (εξωτερικά).

Προσαρμοστικότητα

Έχει φυσικό ταλέντο στο θέμα της προσαρμογής. Δεν τον ενδιαφέρει το κλίμα, οι κοινωνικές συνθήκες, η γλώσσα μιας περιοχής που δουλεύει.

Από τη στιγμή και μόνο που κάνει τη δουλειά που έχει επιλέξει να κάνει, είναι ήδη αρκετό για αυτόν. Γενικότερα το ζώδιο αυτό θα θριαμβεύσει στον επαγγελματικό χώρο που τον ενδιαφέρει. Πουθενά αλλού.

Μπορεί να δεχθεί εντολές αλλά όχι γιατί είναι άνθρωπος που έχει «υποτακτικά» αντανακλαστικά. Το κάνει γιατί έτσι θα γίνει απαραίτητος στον χώρο της εργασίας του και στο μέλλον θα εξελιχθεί κι άλλο.

Ηγέτης

Αντικειμενικά, δύναται να γίνει ένας εξαιρετικός ηγέτης στη θέση που αναλαμβάνει.

Του αρέσει να δίνει εντολές όχι από κάποιον εγωισμό, αλλά επειδή θέλει να οργανώνει τον χώρο της δουλειάς του καθώς επίσης και να διαμοιράζει τις υποχρεώσεις του καθενός.

Ως ηγέτης στον χώρο της δουλειάς του, αυτό πρακτικά σημαίνει και ότι έχει «καλλιεργήσει» την «απάθεια» για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες και έχει ενσυναίσθηση για να μπορεί να καταλάβει τι ζητάει η αγορά εργασίας γενικά.

Θα φτάσει στη μετουσίωση της καριέρας του όταν θα έχει κατασταλάξει ως προς το τι θέλει να κάνει γενικά. Τότε θα αναδείξει τις άπειρες ικανότητές του.

Είναι συνήθως ένας τίμιος εργοδότης και δεν του αρέσει καθόλου να συμβαίνει γύρω του οποιασδήποτε μορφής αδικία. Θα αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συναδέλφους του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024