Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά θέλει ένας Δίδυμος από μια σχέση

Αυτά θέλει ένας Δίδυμος από μια σχέση

Και μάλιστα όλα όσα πρέπει να ξέρεις στον ερωτικό τομέα, για τον Δίδυμο, τα επαγγελματικά του δε μας απασχολούν στην παρούσα φάση

Το τι έχουμε ακούσει για τους άντρες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δεν περιγράφεται…Τι ότι λένε ψέματα και ότι κερατώνουν συνέχεια, τι ότι δεν ξέρουν τι θέλουν ή ότι ασκούν ψυχολογικό χειρισμό…Ο Δίδυμος είναι ένα «κεφάλαιο» από μόνος του…!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντέχετε να τον βλέπετε να φλερτάρει και να μη «βγαίνετε» από τα ρούχα σας;; Σας αρέσει να ακούτε, να μιλάτε, και να διοργανώνετε ολόκληρη «διάλεξη» ενώ κάνετε σεξ; Ε, τότε βρείτε ένα Δίδυμο!!

Υπερκινητικός, γοητευτικός, διασκεδαστικός., ο άνδρας που γεννήθηκε στον αστερισμό των Διδύμων «παίζει» και φλερτάρει πολύ στον έρωτα!

Η σπιρτάδα του πνεύματος του προσφέρει πολλές ιδέες και ισάριθμες επιθυμίες. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα χρειαστεί να του αποδείξετε τα «καλά» μιας μονογαμικής σχέσης με πονηριά και λεπτούς χειρισμούς. Μην τον πιέσετε ποτέ.

Πάντοτε «ψάχνεται» για κάτι νέο και κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ευελιξία σας για να τον αντέξετε και να τον κρατήσετε κοντά σας.

Θα τον γνωρίσετε την ώρα που ψάχνει κάτι σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα internet cafe, σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Θα τον «τρακάρετε» σε ένα πάρτι, πιθανότατα θα κάνει τον DJ.

Θα τον δείτε να αγορεύει ως νομικός, να τρέχει ως ρεπόρτερ. Πείτε του ένα κουτσομπολιό! Μόλις τον κερδίσατε! Του αρέσει το αλατοπίπερο στις σχέσεις και συνηθίζει να «ξενοκοιτάζει».

Δεν καταλαβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να τον ζηλέψετε! Στα υπόψη, τις περισσότερες φορές ερωτεύεται με τη φαντασία. Να θυμάστε ότι σας έχει ανάγκη, ακόμα και αν δεν το δείχνει.

Γι’ αυτό μη του κρατάτε μούτρα όταν τον «τσακώσετε» να παίζει. Δεν αντέχει με τίποτα την καταπίεση, ούτε τα χρυσά «κλουβιά». Θα πρέπει να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος, ακόμα και όταν τον έχετε «τυλίξει» για τα καλά!

Στον έρωτα του αρέσει το μυστήριο. Μην του αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας. Η ερωτογενής ζώνη είναι το στήθος και τα χέρια του. Από τη στιγμή που το παιχνίδι «αγριεύει» δέστε του τα μάτια!

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024