Το τι έχουμε ακούσει για τους άντρες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δεν περιγράφεται…Τι ότι λένε ψέματα και ότι κερατώνουν συνέχεια, τι ότι δεν ξέρουν τι θέλουν ή ότι ασκούν ψυχολογικό χειρισμό…Ο Δίδυμος είναι ένα «κεφάλαιο» από μόνος του…!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντέχετε να τον βλέπετε να φλερτάρει και να μη «βγαίνετε» από τα ρούχα σας;; Σας αρέσει να ακούτε, να μιλάτε, και να διοργανώνετε ολόκληρη «διάλεξη» ενώ κάνετε σεξ; Ε, τότε βρείτε ένα Δίδυμο!!

Υπερκινητικός, γοητευτικός, διασκεδαστικός., ο άνδρας που γεννήθηκε στον αστερισμό των Διδύμων «παίζει» και φλερτάρει πολύ στον έρωτα!

Η σπιρτάδα του πνεύματος του προσφέρει πολλές ιδέες και ισάριθμες επιθυμίες. Αν θέλετε να τον κερδίσετε θα χρειαστεί να του αποδείξετε τα «καλά» μιας μονογαμικής σχέσης με πονηριά και λεπτούς χειρισμούς. Μην τον πιέσετε ποτέ.

Πάντοτε «ψάχνεται» για κάτι νέο και κρίνεται σκόπιμο να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και την ευελιξία σας για να τον αντέξετε και να τον κρατήσετε κοντά σας.

Θα τον γνωρίσετε την ώρα που ψάχνει κάτι σε μια βιβλιοθήκη, σε ένα internet cafe, σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο. Θα τον «τρακάρετε» σε ένα πάρτι, πιθανότατα θα κάνει τον DJ.

Θα τον δείτε να αγορεύει ως νομικός, να τρέχει ως ρεπόρτερ. Πείτε του ένα κουτσομπολιό! Μόλις τον κερδίσατε! Του αρέσει το αλατοπίπερο στις σχέσεις και συνηθίζει να «ξενοκοιτάζει».

Δεν καταλαβαίνει γιατί εσείς θα πρέπει να τον ζηλέψετε! Στα υπόψη, τις περισσότερες φορές ερωτεύεται με τη φαντασία. Να θυμάστε ότι σας έχει ανάγκη, ακόμα και αν δεν το δείχνει.

Γι’ αυτό μη του κρατάτε μούτρα όταν τον «τσακώσετε» να παίζει. Δεν αντέχει με τίποτα την καταπίεση, ούτε τα χρυσά «κλουβιά». Θα πρέπει να πιστεύει ότι είναι ελεύθερος, ακόμα και όταν τον έχετε «τυλίξει» για τα καλά!

Στον έρωτα του αρέσει το μυστήριο. Μην του αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας. Η ερωτογενής ζώνη είναι το στήθος και τα χέρια του. Από τη στιγμή που το παιχνίδι «αγριεύει» δέστε του τα μάτια!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο