Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς : Ποια είναι η γυναίκα που μάγεψε τον κορυφαίο τενίστα;

Τσιτσιπάς : Ποια είναι η γυναίκα που μάγεψε τον κορυφαίο τενίστα;

Η 26χρονη είναι εδώ και μερικούς μήνες η εκλεκτή της καρδιάς του κορυφαίου Έλληνα τενίστα

Την καρδιά του Στέφανου Τσιτσιπά έχει «κλέψει» η Θεοδώρα Πεταλάς. Σε αυτό το γλυκό κορίτσι αφιέρωσε τη μεγάλη του νίκη επί του Ράφα Ναδάλ στον προημιτελικό του Australian Open. Η Ελληνογερμανίδα ακούει στο όνομα Θεοδώρα Πεταλάς και είναι ζευγάρι με τον Στέφανο εδώ και κάποιους μήνες, με τους δύο τους να δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι.

Ποια είναι η Θεοδώρα Πεταλάς;

Σε αντίθεση με τον Στέφανο, η Θεοδώρα δεν έχει καμία σχέση με τον τέννις. Είναι 26 ετών και πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στο οποίο σπούδασε Project Management and Technology. Η νεαρή γεννήθηκε στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος είναι επιχειρηματίας.

Μάλιστα, η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας. Η ίδια η Θεοδώρα όταν ήταν 9 ετών το 2004, ήταν παρανυφάκι στον γάμο του πρίγκιπα της Ολλανδίας Willem-Alexander. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και παρά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Στέφανου, φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο μαζί.

Εκτός από τις διακοπές τους στην Μύκονο το καλοκαίρι, όπου έκαναν βόλτες με σκάφος στα ανοικτά του νησιού και περπάτησαν στα στενά σοκάκια, οι δυο τους βρίσκονται αρκετά συχνά στη Γλυφάδα ενώ πρόσφατα ξεκουράστηκαν για λίγες ημέρες και στο Ντουμπάι.

Μπορεί η Θεοδώρα να μην είναι αθλήτρια, αλλά περνάει καλά κάνοντας θαλάσσια σπορ με τον αγαπημένο της

Τι λέει ο Στέφανος για την γνωριμία τους

Μιλώντας στο περιοδικό Down Town ο τενίστας αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους δηλώντας πως η Θεοδώρα τον έχει στηρίξει πολύ και πως τον φέρνει σε ισορροπία.

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη» είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από το Pagenews.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024