Το θέμα είναι ότι ο Κριός είτε όταν τον χωρίζουν, είτε όταν εκείνος αποφασίζει να χωρίσει, έχει περίπου τις ίδιες αντιδράσεις…

Αδιαφορία

Στην αρχή αδιαφορεί, δε θα ασχοληθεί με ένα θέμα το οποίο πρακτικά θεωρείται λήξαν. Ωστόσο λίγες μέρες αργότερα θα νιώθει παράξενα.

Όχι από την άποψη της στεναχώριας απαραίτητα, όσο από την άποψη ότι ο εγωισμός του τον κάνει να παίρνει τη συγκεκριμένη κατάσταση, αρκετά έντονα.

Εγωισμός

Αυτός λοιπόν είναι ο μηχανισμός του Κριού να ξεπερνά τις όποιες δυσκολίες γενικά. Αυτό ισχύει για όλους τους τομείς του άλλωστε. Εγωιστικά θα προχωρήσει πιο εύκολα παρακάτω, αλλά εγωιστικά δε θα μπορεί εύκολα να δεχθεί ότι ο άλλος δεν ήθελε να συνεχίσει να είναι μαζί του.

Εργασιοθεραπεία

Φυσικά δε μιλάμε για λίγες ώρες δουλειάς, αλλά για πάρα πολλές. Δεν κουράζεται εύκολα. Είναι από τη φύση του άτομο καριέρας και θα ρίξει όλο το συναισθηματικό του «φορτίο» εκεί που επενδύεται καλύτερα με κόπο, στη δουλειά φυσικά.

Φιλία

Δεν αποκλείεται μετά από αρκετούς μήνες, το συγκεκριμένο ζώδιο να κάνει καλή παρέα με τον πρώην σύντροφό του. Όταν χωρίζει ωστόσο είναι οριστικό. Για αυτό η παρέα που θα κάνει θα είναι απολύτως φιλική.

Σεξ

Μια συνηθισμένη κίνηση του Κριού όταν χωρίζει είναι να απέχει από το σεξ για λίγες μέρες και μετά να κάνει συνέχεια περιστασιακό σεξ με άτομα που δε γνωρίζει ιδιαίτερα καλά.

Είναι κι αυτός ένας ψυχολογικός μηχανισμός για να προχωρήσει παρακάτω και να διαχειριστεί τα συναισθήματα που τον διακατέχουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο