Την άποψή του για όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και βία, εξέφρασε ο Γιάννης Κότσιρας.

«Το ότι συμβαί­νουν αυτά τα πράγματα και συνέβαιναν στο πα­ρελθόν σε όλους γενικά τους εργασιακούς χώ­ρους, ήταν ένα κοινό μυστικό, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Εγώ ξέρω και για τον νομι­κό χώρο και για τον χώρο των εργοστασίων και έχω ακούσει τέτοια άσχημα πράγματα σε όλες τις δουλειές. Πολλά συγχαρητήρια στη Σοφία Μπεκατώρου, που ξεκίνησε αυτή την ιστορία για να προλάβει καινούργιες καταστάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κότσιρας, μιλώντας στο «Secret» για τις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης.

«Ξέρω για κάποιες κακές συμπεριφορές, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει. Να πω, όμως, την αμαρτία μου, δεν είμαι ο καλύτερος γνώστης αυτών των κα­ταστάσεων, καθώς οι σχέσεις μου με τον συνο­λικά καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι και έντονες και καλές, γιατί είμαι απ έξω από αυτό που λέμε star system. Στον καλλιτεχνικό χώρο και ίσως στην πολιτική, όπου δηλαδή τα ονόματα είναι “λαμπερά”, υπάρχουν όλα αυτά και πρέπει να ακουστούν» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο