Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναδείξτε την καμπαρντίνα φορώντας την σαν fashionista

Αναδείξτε την καμπαρντίνα φορώντας την σαν fashionista

Ένα κομμάτι κλειδί που αναδεικνύει κάθε ντύσιμο, αρκεί να την φορέσετε με τόλμη κ φαντασία

H καμπαρντίνα είναι η ιδανική επιλογή για αυτή τη μεταβατική περίοδο, μέχρι να αποχωριστούμε τα πανωφόρια και να μπούμε σε καλοκαιρινό mood.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε το 1879 με μία δημιουργία του Thomas Burberry, ιδρυτή του γνωστού οίκου με τη μακρά πορεία στη βιομηχανία της μόδας. Ο δημιουργός χρησιμοποίησε ένα αδιάβροχο ύφασμα και συγκεκριμένο το βαμβάκι γκαμπαρίνης για να δημιουργήσει ένα αδιάβροχο πανωφόρι που θα τον βοηθούσε να κινείται εύκολα στο βροχερό Λονδίνο.

Eίναι εδώ και χρόνια το μαγικό κομμάτι που μας λύνει τα χέρια για το τι φοράμε στις ενδιάμεσες εποχές, αλλά πλέον η μόδα επιτρέπει τα πάντα, και γι’ αυτό την συναντάμε και κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Η καμπαρντίνα είναι αιώνια κομψό κομμάτι κάτι που την καθιστά διαχρονικό must-have. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός ότι μπορεί να γίνει αβίαστα μέρος οποιουδήποτε συνόλου – από ένα midi φόρεμα μέχρι ένα πουλόβερ και τζιν, ενώ το effortless στιλ της ταιριάζει και στο casual ύφος που φοράμε περισσότερο τώρα στην καραντίνα.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες και προσαρμόστε τις στο δικό σας, μοναδικό στιλ:

1.Layering με καμπαρντίνες, αν έχετε μία πιο λεπτή που γίνεται πιο εύκολα φόρεμα την φοράτε από μέσα και από πάνω την κλασική που μοιάζει περισσότερο με πανωφόρι.

2.Χρώμα σπάνια το βλέπουμε σε καμπαρντίνα αφού το κλασικό μπεζ είναι πρώτο σε επιλογές, παρόλα αυτά μία επιλογή έξω από το κουτί θα ανανεώσει το urban style σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσεις: χακί, μαύρο, κατάλευκο, ακόμα και σκούρο πράσινο ή…τζιν!

3.Το μήκος της πρέπει να φτάνει στην μέση της γάμπας ιδανικά για να δίνει στην σιλουέτα μία ισορροπημένη εικόνα ενώ η ζώνη της δένεται ανάλογα πόσο φαρδιά θέλετε να την αφήνεις κάθε φορά.

4.Μία καμπαρντίνα έχει πάντα την ζώνη της, αλλά σίγουρα και εσείς μπορείτε να της προσθέσετε την δική σας που αν είναι και statement θα ανανεώσει το κλασικό αυτό πανωφόρι.

Έτσι, η καμπαρντίνα δείχνει πιο «ακριβή»

5.Αν θέλετε τώρα να την φορέσετε με φόρεμα, μην βάλετε καλσόν αλλά συνδύαστε την καμπαρντίνα σας με μποτάκια για στιλ μέσα στην πόλη.

6.Με τις φόρμες μας πάει τέλεια και γίνεται το απόλυτο urban look σε περίοδο καραντίνας. Κλασικός συνδυασμός με τζιν και μαύρα αξεσουάρ, σας βγάζει από την δύσκολη θέση απλά και στιλάτα!

Μια τέλεια λύση για casual ντύσιμο

7.Στην Γαλλία την φοράνε όλο τον χρόνο και τώρα την άνοιξη την συνδυάζουν με, ρομαντικό πουκάμισο, τζιν και ψάθινη τσάντα.

Με πληροφορίες από Tlife

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024