Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία : Σοκ για ιατροδικαστή - Θύμα τροχαίου «ζωντάνεψε» την ώρα της εξέτασης

Ινδία : Σοκ για ιατροδικαστή – Θύμα τροχαίου «ζωντάνεψε» την ώρα της εξέτασης

Μετά το αρχικό σοκ, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις υγειονομικές υπηρεσίες και ο 27χρονος, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική.

Ένα απίστευτο περιστατικό, έλαβε χώρα στην Ινδία, όπου θύμα τροχαίου «ζωντάνεψε» ξαφνικά πάνω στο τραπέζι του ιατροδικαστή, προκαλώντας του απερίγραπτο τρόμο.

Ο παρ’ ολίγον νεκρός ήταν ένας 27χρονος από την πόλη Μαχαλινγκαπούρ του κρατιδίου Καρνατάκα στην Ινδία, ο οποίος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι του, το περασμένο Σαββατοκύριακο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον «θάνατο» του.

Οι συγγενείς του παρέλαβαν το «πτώμα» και το μετέφεραν σε δημόσιο νοσοκομείο για να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, την Δευτέρα.

Μόνο που κατά τη διάρκειά της και ευτυχώς πριν προλάβει ο ιατροδικαστής να του προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα, ξαφνικά ο «νεκρός» κουνήθηκε.

Αδυνατώντας να πιστέψει στα μάτια του και μετά το αρχικό σοκ, ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις υγειονομικές υπηρεσίες και ο 27χρονος, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική.

Η κατάσταση μάλιστα της υγείας του βελτιώνεται καθημερινά, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ πλέον η οικογένειά του καλείται να αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιωτικού νοσοκομείου για το μακάβριο αυτό σφάλμα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024