Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισαν να περάσουν την Τσικνοπέμπτη τους ηλικιωμένοι που πήγαν να εμβολιαστούν «ντυμένοι», διασκεδάζοντας την κατάσταση την οποία βιώνουμε ως κοινωνία.

Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Πανασού του Δήμου Γόρτυνας, αποφάσισαν να «μασκαρευτούν», με τους κυρίους της παρέας να φορούν «κέρατα» και τις κυρίες να μεταμφιέζονται σε «αγγελάκια», μεταφέροντας τα Αποκριγιώματα της Γέργερης στο… εμβολιαστικό κέντρο, όπως μετέδωσε το neakriti.gr.

Ο μεγαλύτερος μάλιστα κύριος της παρέας είναι 102 ετών, αποδεικνύοντας πως η φαντασία και η «δίψα» για ζωή δεν χωρούν ηλικιακά όρια.

Οι συνοδοί των ηλικιωμένων, «πιστοί» στο ραντεβού για διασκέδαση, ντύθηκαν «παπάς» και «χάρος», δείχνοντας με την σειρά τους πως το γέλιο χωρά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Μιας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επι τρέπουν εορταστικές εκδηλώσεις, οι ηλικιωμένοι δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να μεταφέρουν το «πάρτυ» στο εμβολιαστικό κέντρο του ΠΑΓΝΗ, γεμίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία παρευρισκόμενους, νοσηλευτές και γιατρούς, που θέλησαν να συγχαρούν το «team» για την όρεξη και την δύναμη τους!

Οι άνθρωποι αυτοί με τις εικόνες που μας χάρισαν, δείχνουν τον «δρόμο» σε όλους εμάς και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να χαμογελάμε και να διασκεδάζουμε, ακόμα και όταν οι δυσκολίες δεν λένε να μας.. εγκαταλείψουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο