Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά: Aπαντά στους χρήστες του Twitter για το αγγλικό λεξιλόγιό της

Βίκυ Καγιά: Aπαντά στους χρήστες του Twitter για το αγγλικό λεξιλόγιό της

Για το GNTM και τo ρόλο της στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας, μίλησε η Βίκυ Καγιά

Για το GNTM και τo ρόλο της στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας, μίλησε η Βίκυ Καγιά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αναφέρθηκε στο αν μπορεί από την αρχή να διακρίνει ποιος από τους παίκτες θα μπορούσε να αναδειχτεί νικητής ενώ απάντησε στους χρήστες του Twitter για το αγγλικό λεξιλόγιό της.

«Ξέρεις τι συμβαίνει; Όλη η ορολογία και η αργκό της διεθνούς μόδας είναι φτιαγμένο για να αγγλικά και τα γαλλικά – δεν μεταφράζεται εύκολα σε άλλη γλώσσα.

Το «voguing» για παράδειγμα, είναι «voguing», δεν ξέρω πώς να το πω διαφορετικά. Από τα 14 μου έτσι μιλάω. Δεν το κάνω επίτηδες μου βγαίνει φυσικά», εξομολογείται στο περιοδικό OK.

Μιλώντας για τον ρόλο της στο GNTM και το γεγονός ότι φέτος είδαμε μια Βίκυ πιο αυστηρή, πιο πειθαρχημένη, πότε μητρική και πότε καυστική, η ίδια δηλώνει:

«Όλα αυτά είναι πλευρές της Βίκυς. Ένας άνθρωπος είμαι, απλά λόγω εμπειρίας ξέρω να ελίσσομαι και επιφυλάσσω διαφορετικό χειρισμό στα πράγματα, ανάλογα με το ποιον έχω μπροστά μου.

Όποτε η περίσταση απαιτεί να φερθώ αυστηρά και επαγγελματικά, θα το κάνω προκειμένου να βοηθήσω όμως, όχι γιατί φοράω ξαφνικά το κοστούμι της «αυστηρής». Και μητρικά θα φερθώ. Ένα νέο παιδί που θέλει να δουλέψει επαγγελματικά πρέπει να το βοηθάς όπου και όποτε χρειάζεται ώστε να γίνεται καλύτερο».

Απαντώντας στο αν μπορεί να διακρίνει από την αρχή ποιος από τους παίκτες θα είναι ενδεχομένως και ο νικητής του παιχνιδιού, η Βίκυ Καγιά είπε:

«Όχι, δεν μπορώ. Ένα top model αυτής της κατηγορίας ένα μοντέλο που θα σηκώσει στην πλάτη του τα συμβόλαια και τις δουλειές με τα ξένα πρακτορεία κ.τ.λ, δεν αρκεί μόνο να είναι όμορφο, ιδιαίτερο, να έχει τέλειο σώμα. Πρέπει να έχει προσωπικότητα αλλά και το στομάχι που χρειάζεται αυτή η δουλειά. Είναι πολύ σκληρή η διαδικασία του GNTM για ένα νέο παιδί. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μιλώντας για τη νέα γενιά μοντέλων, η Βίκυ Καγιά δήλωσε:

«Όλες οι γενιές που γεννήθηκαν μετά το ’90 μέχρι το ‘12 είναι γενιά που γεννήθηκαν σε εποχές «εύκολες». Χωρίς ανεργία, χωρίς πολέμους εξεγέρσεις, χωρίς πολλά προβλήματα, πάνω στην έκρηξη των social media, της virtual, άκοπης ζωής.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλα τα πράγματα ήταν μικρότερη από τη δική μας.

Μοιραία, αυτά τα παιδιά όταν έρχονται αντιμέτωπα με πραγματικά δυσκολίες, κολλάνε. Μόνο με τη σκληρή δουλειά και την απόρριψη αλλάζει αυτό. Σ’ έναν χώρο ανταγωνιστικό, όπως η μόδα, πρέπει να αλλάξεις αν θες να επιβιώσεις».

Τέλος απαντώντας γύρω από το αν στην κριτική επιτροπή γνωρίζουν τι γίνεται μέσα στο σπίτι, η Βίκυ Καγιά δήλωσε:

«Δεν μας δείχνουν ποτέ τι συμβαίνει στο σπίτι για να μην επηρεαζόμαστε. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν το ξέρεις μοιραία κάτι θα αλλάξει στη ματιά ή την κριτική σου. Εγώ, τουλάχιστον, θα επηρεαζόμουν».

via GIPHY

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024