Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον : Ο υπέροχος συμβολισμός του τατουάζ της

Τζένιφερ Άνιστον : Ο υπέροχος συμβολισμός του τατουάζ της

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα μοιράστηκε το μυστικό πίσω από το διακριτικό - αλλά σημαντικό - τατουάζ της, σε μια σειρά από τρυφερά stories

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Φιλαράκια» σίγουρα αξιολογεί πολύ ψηλά τη φιλία.

Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον σε μια σειρά από stories της, έχει χτυπήσει ακόμη και τατουάζ το οποίο συμβολίζει ακριβώς τη δύναμη της φιλίας.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες έτυχε να είναι τα γενέθλια της Αντρέα Μπέντεγουαλντ, με την οποία η ηθοποιός μετρά 37 χρόνια φιλίας.

Για να της ευχηθεί, έγραψε:

“Χρόνια πολλά στην αδερφή από άλλο πατέρα. 37 χρόνια και συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έρχονται”.

Σε άλλο story, η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, αποκάλυψε μέσα από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Αντρέα τον προηγούμενο μήνα, ότι οι δυο τους έχουν και κάτι ακόμα να τις ενώνει, πέρα από τα χρόνια της γνωριμίας τους: Το ίδιο τατουάζ!

Συγκεκριμένα, το τατουάζ είναι πολύ μικρό και διακριτικό και γράφει «11 11»

Πηγή της ηθοποιού αναφέρει πως ο αριθμός 11 είναι πολύ ξεχωριστός για την ίδια λόγω των γενεθλίων της αλλά και του αγαπημένου σκύλου της, Norman, που πέθανε το 2011.

Οι δύο γυναίκες έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, με την Άνιστον να δηλώνει πριν δύο χρόνια στους New York Times πως είναι η παλαιότερη φίλη της.

Πρωταγωνιστεί μάλιστα, μαζί της στο ‘The Morning Show’ της Apple Tv, ενώ είχε εμφανιστεί και σε επεισόδιο της σειράς ‘Φιλαράκια’, ως wanna be νύφη που προσπαθεί να αρπάξει το ονειρεμένο νυφικό της Μόνικα Γκέλερ.

Η Αντρέα έχει επίσης περιγράψει την Άνιστον ως δίδυμη αδερφή από διαφορετική μητέρα, σε αφιέρωμα που είχε γίνει για τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού, το 2018.

“Φίλες από τότε που ήμασταν 14 ετών και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί. Κάνεις τον κόσμο καλύτερο και την ζωή πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είμαι ευγνώμων για σένα κάθε μέρα και με κάθε τρόπο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024