Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ : Νέο trailer από τη συνέντευξη - «βόμβα» στο CBS - Γιατί «τρέμει» το Μπάκιγχαμ

Μέγκαν Μαρκλ : Νέο trailer από τη συνέντευξη – «βόμβα» στο CBS – Γιατί «τρέμει» το Μπάκιγχαμ

Οι ψυχραμένες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αναμένεται να... ψυχραθούν ακόμα περισσότερο μετά την πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής στο αμερικανικό δίκτυο CBS

Οι ψυχραμένες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αναμένεται να… ψυχραθούν ακόμα περισσότερο μετά την πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού στην Όπρα, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής στο αμερικανικό δίκτυο CBS.

Ο λόγος; Οι πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις τους για το Παλάτι! Όπως προκύπτουν από τα teaser που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Στο τελευταίο χρονικά, η Δούκισσα του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι το Παλάτι την εμπόδισε από το μιλήσει κατ΄ιδίαν στην Όπρα, όταν η τηλεοπτική περσόνα της το ζήτησε λίγους μήνες πριν από τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιβάλλοντας αντ΄αυτού την παρουσία τρίτων καθ΄όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πηγή από το στενό περιβάλλον της Μαρκλ, ανέφερε ότι η ίδια πιστεύει ότι το Παλάτι εκμεταλλεύεται την ασθένεια του Πρίγκιπα Φιλίππου για να τη φιμώσει γι΄αυτό και δεν τίθεται θέμα αναβολής της προβολής της συζήτησής της με την Όπρα.

Ομολογουμένως, ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνία από τη βασιλική οικογένεια που αναμένει νευρικά να ακούσει όσα εκμυστηρεύτηκε το ζευγάρι στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024