Οικονομικές δυσκολίες, αλλά πολλή αγάπη. Μοναχοκόρη δύο στοργικών γονιών που ζούσαν σε ένα σπίτι με μουσική και αγκαλιές.

«Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μοντέλο κι άλλα που έλεγα. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα, δεν μπόρεσα να πάω σε δραματική σχολή, σε σχολή χορού, μου άρεσε να χορεύω. Πάντα όμως, ό,τι κι αν έκανα σκάλιζα το μπουζούκι του πατέρα μου», εξομολογείται η Γιώτα Νέγκα στην Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Αναφέρεται, επίσης, στα χρόνια που έζησε μέχρι την αναγνώριση και την εμφάνισή της σε κεντρικές σκηνές, πράγματα που ίσως και να άργησαν να έρθουν στην ζωή της, λόγω  προβλημάτων υγείας, χαρακτήρα της, αλλά και του γάμου της, που την κράτησαν πίσω.

«Ο γάμος μου ήταν επιλογή μου. Ερωτεύτηκα ανεξάρτητα από την κατάληξη. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να είμαστε μαζί. Χώρισα γιατί δεν γινόταν να συνεχιστεί. Ήταν επιλογή μου. Δεν θα ήταν έντιμο να συνεχιστεί- και για τους δυο μας. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε όσο πιο ήρεμα μπορούσαμε. Δεν τον πετάω τον γάμο μου, αλλά δεν με πληγώνει πια. Θυμάμαι τα φωτεινά του σημεία».

Χωρίς διάθεση να κρύψει τίποτα η Γιώτα Νέγκα δηλώνει: «Ναι είμαι ερωτευμένη. Αυτό είναι ζωή, ο έρωτας μας τροφοδοτεί. Δεν θα ξαναπαντρευόμουν, δεν μου χρειάζεται επικύρωση, δεν νιώθω την ανάγκη».

Κάνοντας την ενδοσκόπησή της σε αυτή τη συνέντευξη, η Γιώτα Νέγκα μοιάζει σαν να κλείνει άλλον έναν κύκλο στη ζωή της και να μοιράζεται αυτά που σκέφτεται:

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα, έχει γκρεμιστεί το όνειρό μου πολλές φορές. Έχω σημάδια στο κορμί και στην ψυχή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να μην πληγώσω ξανά ανθρώπους, όπως έχω κάνει 2-3 φορές στη ζωή μου, εν θερμώ».

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο