Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Cross App Messaging : Πώς να στείλετε μήνυμα στο Facebook μέσω του Instagram

Cross App Messaging : Πώς να στείλετε μήνυμα στο Facebook μέσω του Instagram

Το Cross-App Messaging λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις, υπάρχουν όμως και κάποιοι περιορισμοί

Μπορεί το Ιnstagram να ανήκει στην εταιρεία Facebook από το 2012, αλλά οι δύο πλατφόρμες έως τώρα είχαν παραμείνει ξεχωριστές. Ωστόσο, από φέτος, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν μήνυμα σε οποιονδήποτε χρήστη του Facebook, χρησιμοποιώντας το Instagram.

Το Cross-App Messaging λειτουργεί και προς τις δύο κατευθύνσεις: από Facebook Messenger προς Instagram και από Instagram προς Facebοok Messenger. Ωστόσο, είναι πιο εμφανές στο Instagram καθώς το εικονίδιο του Direct Message έχει αντικατασταθεί με το εικονίδιο του Messenger.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι περιορισμοί. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα μόνο σε άτομα και όχι σε ομάδες ή σελίδες του Facebook. Από το Facebook Messenger, μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram, αλλά όχι σε Direct Message groups.

Σημειώστε ότι οι συνομιλίες σας στο Messenger δεν θα εμφανίζονται ξαφνικά στο Instagram ή το αντίστροφο. Πρέπει να αναζητήσετε άτομα στην άλλη πλατφόρμα.

Για να στείλετε μήνυμα σε έναν χρήστη στο Facebook, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone, το iPad ή την Android συσκευή σας. Πατήστε το εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου, στο οποίο θέλετε να στείλετε μήνυμα, στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Καθώς πληκτρολογείτε, τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται παρακάτω σε διαφορετικές ενότητες. Τα άτομα του Instagram θα εμφανίζονται στην κορυφή και θα ακολουθούν οι φίλοι του Facebook. Επιλέξτε το άτομο που αναζητάτε, αν εμφανιστεί, ή πατήστε “Εμφάνιση όλων” για να δείτε περισσότερα αποτελέσματα του Facebοok.

Θα δείτε μια ειδοποίηση που ενημερώνει ότι στέλνετε μήνυμα σε λογαριασμό του Facebook. Τώρα, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα. Ο παραλήπτης θα δει μια παρόμοια ειδοποίηση.

Εάν δεν είστε φίλοι με το άτομο στο οποίο στέλνετε μήνυμα, θα του ζητηθεί να “Αποδεχτεί” το μήνυμα.

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την αποστολή μηνύματος από το Facebook Messenger στο Instagram. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αναζητήσετε τον λογαριασμό Instagram του ατόμου. Και εσείς και ο παραλήπτης θα λάβετε μια ειδοποίηση που ενημερώνει για την αποστολή μηνύματος από Messenger σε Ιnstagram.

Το Cross-App Messaging είναι πολύ χρήσιμο αν μιλάτε περιστασιακά στο Facebοok Messenger και δεν θέλετε να έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη. Τώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με χρήστες του Facebook μέσω του Instagram.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024