Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Κουίν: Η συγγραφέας του δημοφιλούς Bridgerton μας αποκαλύπτεται

Τζούλια Κουίν: Η συγγραφέας του δημοφιλούς Bridgerton μας αποκαλύπτεται

Με τις Δανάη Μπάρκα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου συναντήθηκε διαδικτυακά η πολυβραβευμένη συγγραφέας Τζούλιαν Κουίν, η οποία μίλησε για την επιτυχία των βιβλίων της και την τηλεοπτική μεταφορά τους στο δημοφιλές Bridgerton, αλλά και για το παγκόσμιο κίνημα #MeToo

Με τις Δανάη Μπάρκα και Ελιάνα Χρυσικοπούλου συναντήθηκε διαδικτυακά η πολυβραβευμένη συγγραφέας Τζούλιαν Κουίν, η οποία μίλησε για την επιτυχία των βιβλίων της και την τηλεοπτική μεταφορά τους στο δημοφιλές Bridgerton, αλλά και για το παγκόσμιο κίνημα #MeToo.

Μιλώντας για το κίνημα #MeToo η Τζούλια Κουίν είπε ότι «Νομίζω ότι με το κίνημα αυτό πολλές γυναίκες βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν και να ακουστούν. Είναι καιρός κάποιοι να λογοδοτήσουν για την τρομερή κακοποίηση που έχουν διαπράξει μέσα στα χρόνια».

«Θα με αποκαλούσα φεμινίστρια και νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν αυτοαποκαλούνται φεμινιστές δεν ξέρουν τι σημαίνει. Για εμένα φεμινισμός σημαίνει ότι γυναίκες και άνδρες δεν είναι ίδιοι, αλλά είναι ίσοι και πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες», πρόσθεσε η ίδια.

Η Τζούλια Κουίν αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να έρθει και στην Ελλάδα. «Θα ήθελα πολύ να έρθω, και όλοι όσοι ξέρω θέλουν να έρθουν μαζί μου ως βοηθοί και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω», είπε χαρακτηριστικά.

Η δημοφιλής σειρά Bridgerton βασίστηκε στο 8ο βιβλίο της, με τίτλο «Ο Δούκας και Εκείνη». «Ήταν το 8ο βιβλίο που έγραψα, και το πρώτο από τα 8 της σειράς Bridgerton», είπε η ίδια.

«Τώρα με τον κοροναϊό, οι άνθρωποι στρέφονται στα βιβλία και την τηλεόραση για ψυχαγωγία γιατί έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Παίρνουμε τόσα πράγματα ως δεδομένα και δεν τα έχουμε τώρα. Νομίζω ότι τα ρομαντικά μυθιστορήματα είναι δημοφιλή γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ευτυχισμένο τέλος», σημείωσε αναφερόμενη στα της πανδημίας.

Η Τζούλια Κουίν έστειλε χαιρετίσματα και στον δικό μας Άρη Καβατζίκη, που δηλώνει μεγάλος φαν της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024