Η τελευταία καμπάνια του Calvin Klein που κυκλοφόρησε σήμερα παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα μίξη.

Η νέα καμπάνια είναι για όλους

Μουσικοί, ηθοποιοί και αναδυόμενα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των Megan Thee Stallion, Jacob Elordi και Rina Sawayama, με τον καθένα να ποζάρει για τον διάσημο φωτογράφο μόδας Mario Sorrenti μπροστά στον ασπρόμαυρο φακό του.

Μια άλλη νέα προσθήκη στο καστ ήταν το Queer Skate LA, μια συλλογική ομάδα που εδρεύει στο Λος Άντζελες και δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ασφαλείς χώρους για σκέιτερ LGBTQIA και να καταστήσει τον ανδρικό κυρίαρχο κόσμο του σκέιτ πιο περιεκτικό για όλους και παντού. Η ομάδα συναντιέται τακτικά, συζητά  και πραγματοποιεί διάφορες ειρηνικές διαδηλώσεις που ευαισθητοποιούν άλλους σε queer θέματα.

Ο στόχος του Queer Skate LA είναι να δημιουργήσει ένα ελεύθερο περιβάλλον που βοηθά τους ανθρώπους της κοινότητάς τους να ανακαλύψουν τη χαρά του skateboarding. Το περιοδικό PAPER συναντήθηκε με το New Kojchakorn Ngamnimitthum, ένα από τα μέλη της συλλογικής ομάδας, για να συζητήσει το έργο που κάνουν αλλά και την εμπειρία να ποζάρουν για τον οίκο Calvin Klein.

Πώς ήταν να δουλεύεις με την ομάδα του Calvin Klein; Πώς βοήθησαν να απεικονίσουν πλήρως ό, τι πρεσβεύει το QueerSkate LA;

Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, ως μη δυαδικό άτομο, αλλά ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία. Ήταν πολύ σημαντικό που δεν έπρεπε να ταιριάξω με αυτό που είναι το κλασσικό «δυαδικό» μοντέλο, η ομάδα του CK κατέστησε σαφές ότι δεν έπρεπε να φορέσω μακιγιάζ αν δεν το ήθελα, ότι εγώ θα μπορούσα να ζητήσω να κόψω ή να κάνω αλλαγές σε ένα πουκάμισο για να ταιριάζει με το στυλ μου. Η κλασική εμφάνιση του Calvin Klein λειτούργησε για εμάς γιατί δεν πρότεινε ότι αυτό είναι για «γυναίκες ή άντρες».

Πώς εμφανίστηκε το κίνημα Queer Skate LA και πώς θέλει να ευαισθητοποιήσει;

Η εμφάνιση και η ανάληψη χώρου στους δρόμους και τα παγοδρόμια γύρω από το Λος Άντζελες ήταν ο τρόπος που υπήρχε και δηλώνει «είμαστε εδώ!». Η ύπαρξή μας και ο τρόπος που υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον ήταν αυτό που μας ενδιαφέρει.

Τι ελπίζει να πετύχει το Queer Skate LA στη συνέχεια;

Τίποτα … δεν υπάρχει πραγματικά ένας σαφής στόχος, υπάρχει για να υπάρξει, και ακόμη και χωρίς το όνομα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε σκέιτ και να υπάρχουν. Ελπίζουμε ότι μέσα από αυτό, οι άνθρωποι αισθάνονται άνετα να σχηματίσουν το δικό τους γκρουπ ή ομάδα ή να αρχίσουν να αισθάνονται την ανεξαρτησία τους στον κόσμο του skateboarding.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο