Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος

Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να εξομολογηθεί για πρώτη φορά τις δυσκολίες που πέρασαν με τον Σάκη Τανιμανίδη μέχρι να μείνει έγκυος

Γονείς για πρώτη φορά ετοιμάζονται να γίνουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το δημοφιλές ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού ο χρόνος έχε αρχίσει να κυλά αντίστροφα για τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους.

Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός τον Δεκέμβρη, όταν η όμορφη influencer είχε συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Από τότε έως σήμερα, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της και παρά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η ίδια δεν έπαψε στιγμή να χαμογελά και να είναι αισιόδοξη.

Πλέον, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που προδίδει και η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης κάθε φορά που μιλούν για τα αγέννητα μωρά τους συγκινούνται, μιας και ο δρόμος μέχρι την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ως λάτρης του Instagram, ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της θέσουν τα ερωτήματά τους προκειμένου να τους λύσει τις απορίες.

Ανάμεσα στα μηνύματα που δέχτηκε ήταν και αυτό από μια μανούλα που έγραφε ότι παλεύουν με τον σύζυγό της 10 χρόνια για να κάνουν παιδί.

Τότε, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να εξομολογηθεί για πρώτη φορά τις δυσκολίες που πέρασαν με τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος.

Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχθηκε ότι δεν έχει άγχος αλλά απολαμβάνει αυτή την τρυφερή περίοδο, αφού το ήθελε πολύ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ταλαιπωρούταν πολύ από ναυτίες στο δεύτερο μήνα, ωστόσο πλέον είναι καλύτερα.

Όσον αφορά στη διατροφή της, η ίδια ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, ωστόσο οι λιγούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έτσι δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024