Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lamanif : Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της εξαφάνισης - Ο ρόλος της αφέντρας και ο αντίπαλος trapper

Lamanif : Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της εξαφάνισης – Ο ρόλος της αφέντρας και ο αντίπαλος trapper

Περισσότερες αποκαλύψεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες όταν η 30χρονη γυναίκα που ο μουσικός έχει κατονομάσει ως «αφέντρα» και συνελήφθη για μικροποσότητα κοκαΐνης, θα κληθεί να καταθέσει για όσα της προσάπτει ο Lamanif στις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε την Παρασκευή

Το κουβάρι της υπόθεσης της τριήμερης εξαφάνισης του ράπερ Λάμπρου Μανιφάβα, γνωστού ως Lamanif προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο στόχαστρο των ερευνών βρίσκονται τα 40 βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της εκρηκτικής ξανθιάς από τη Θεσσαλονίκη, και οι πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί για τη σχέση της μιας εβδομάδας που είχε με τον Lamanif καθώς και ο ρόλος του τράπερ με τον οποίο βρισκόταν σε κόντρα ο 24χρονος.

Περισσότερες αποκαλύψεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες όταν η 30χρονη γυναίκα που ο μουσικός έχει κατονομάσει ως «αφέντρα» και συνελήφθη για μικροποσότητα κοκαΐνης, θα κληθεί να καταθέσει για όσα της προσάπτει ο Lamanif στις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε την Παρασκευή στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ότι είναι δηλαδή μέλος μιας ομάδας, που τον εκβίαζε απαιτώντας χιλιάδες ευρώ για να μην ανεβάσει στο ίντερνετ ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Από το περιβάλλον της 30χρονης η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της, οι πληροφορίες λένε ότι θα αρνηθεί τα πάντα. Θα υποστηρίξει ότι είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που σπούδασε σε ιδιωτική σχολή και από μικρή ηλικία δούλευε στον ιδιωτικό τομέα. Από διαγνωστικά κέντρα, μέχρι υποδοχή σε νυχτερινά καταστήματα. Εκεί, φέρεται να γνώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο τον Lamanif και είχαν μια σύντομη σχέση της μιας εβδομάδας.

Η ίδια λέει ότι τον απομάκρυνε όταν κατάλαβε τις προτιμήσεις του, ενώ το μόνο λάθος που παραδέχεται ότι έκανε, είναι ότι έστειλε το ροζ βίντεο των 25 δευτερολέπτων σε ένα φίλο της ο οποίος είναι τράπερ και αντίπαλος του 24χρονου στον σκοτεινό χώρο της συγκεκριμένης μουσικής. Στο κινητό της, το οποίο παρέδωσε τους αστυνομικούς υπάρχουν άλλα περίπου 40 βίντεο με τον Lamanif είτε σε ερωτικές στιγμές είτε σε άλλες συναναστροφές τους.

Ο δικηγόρος της κ. Μιχαήλ Βέρρος μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον του Lamanif επισημαίνοντας ότι «η υπόθεση εκβιασμού και περί κυκλωμάτων με αφέντες και αφέντρες είναι ψευδή γεγονότα και φανταστικά περιστατικά τα οποία ο ράπερ κατέθεσε στην Αστυνομία για λόγους δημοσιότητας».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024