Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαστε ίδιοι με τον Snik»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαστε ίδιοι με τον Snik»

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την εκπομπή στην τηλεόραση και τη σχέση της με τον Snik

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την εκπομπή στην τηλεόραση και τη σχέση της με τον Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τις νέες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει στη ζωή της, με την παρουσίαση της εκπομπής «Pop Up». «Δεν περίμενα καν ότι τα όνειρά μου θα είναι αυτά. Διαμορφώθηκαν από το χρόνο, τις προτάσεις και τις συγκυρίες. Αποφάσισα να μην φοβάμαι καθόλου στη ζωή μου και ίσως με αυτό τον τρόπο να δείξω σε άλλα παιδιά να μην φοβούνται να μην ντρέπονται να πουν το όνειρό τους να το πουν στον εαυτό τους τους φίλους του στο σύμπαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν» σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πρόσθεσε πως «ο κόσμος ήθελε αλλαγή, ήθελε ανανέωση στην TV».

Επίσης, αναφέρθηκε στο άγχος και την αγωνία που είχε για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα της. «Στο μυαλό μου μέσα μου και στην καρδιά μου, είχα το άγχος αν θα καταφέρω να μιλήσω όταν θα πουν “3, 2, 1, πάμε” στην πρεμιέρα, καθώς είμαστε και από τις εκπομπές που δεν κάναμε πρόβα, δεν προλάβαμε να κάνουμε μία πρόβα πληρωμένη και να πούμε ότι εκπομπή πηγαίνει έτσι» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Οι πρόβες μας ήταν η πρώτη βδομάδα και η δεύτερη που ξεκινήσαμε οπότε είχαμε το άγχος και αναρωτιόμουν ότι τώρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν πάρει αυτό το βάρος επάνω τους και από τον σταθμό και από την παραγωγή και η ομάδα που είναι δίπλα μου να με στηρίξει. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν 20 και 30 χρόνια. Τα παιδιά στις κάμερες, η παραγωγή, τα κορίτσια που είναι δίπλα μου, όλοι είναι άνθρωποι που για μένα ήταν εκεί και με στήριξαν. Οπότε στο μυαλό μου μόνος μου φόβος ήταν το άγχος αν θα τους βγάλω ασπροπρόσωπους, αν θα τους εκθέσω».

«Δεν έχω προσποιηθεί κάτι άλλο από ότι είμαι»

«Δεν έχω προσποιηθεί κάτι άλλο από ότι είμαι. Οπότε γιατί να αγχωθώ, αυτή είμαι. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του «Pop Up», ενώ για το μέλλον της στην τηλεόραση σημείωσε ότι «στο μυαλό μας πολλά σκεφτόμαστε, πάντα βάζουμε νέους στόχους στη ζωή μας. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μέχρι στιγμής το έχω κατακτήσει σαν στόχο, έχω πολύ δρόμο μπροστά μου».

«Μου αρέσει πάρα πολύ, γενικά μου αρέσει χώρος» συμπλήρωσε για τον τρόπο που έχει στο μυαλό της την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως «μέχρι να γίνει η πρόταση του Alpha και να μάθω ότι έχω προτάσεις από άλλα κανάλια, ήξερα ότι δεν θα ήμουν στην TV φέτος, οπότε η τηλεόραση δεν θα υπήρχε στη ζωή μου».

Απαντώντας στο ερώτημα αν κρατάει κακία ή θέλει να εκδικηθεί κάποιους που έγραψαν κάτι κακό για αυτήν τόνισε: «Δεν είμαι γενικά εκδικητική σαν άνθρωπος, το θεωρώ κακή πτυχή», ενώ ανέφερε και ένα δημοσίευμα που είχε διαβάσει για μια δήθεν κόντρα που είχε με τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. «Τέτοια πράγματα γράφονται γιατί δίνουν και κάποιους τίτλους, ειδικά σε πολλά blogs τα οποία δεν είναι και αναγνωρισμένα, υπάρχουν και blogs που είναι στον αέρα και το ξέρουμε όλοι πολύ καλά και απλά θέλουν τα κλικ» πρόσθεσε.

Το παράδοξο περιστατικό στα Κουφονήσια

Παράλληλα, μίλησε για το σύντροφό της, τον γνωστό τραγουδιστή Snik και τους παπαράτσι που τους κυνηγούν για να βγάλουν φωτογραφίες που θα παίξουν στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών, κάνοντας αναφορά σε ένα περιστατικό στα Κουφονήσια.

«Κοίταξε να σου πω, επειδή στα Κουφονήσια το νησί είναι πάρα πολύ μικρό, όταν έρχεται κάποιος φωτογράφος σε παίρνει ο φούρναρης και σου λέει “Ηλιάνα, έτσι και έτσι…” και λες “έλα καλέ για μένα ήρθανε, θα είναι κάποιος πολύ σπουδαίος”. Θα σου πω ότι στην παραλία που μας έβγαλαν φωτογραφία ήταν ένα ζευγάρι πολύ κοντά μας και μας είπαν όταν πηγαίναμε στη θάλασσα μας “ξέρετε υπάρχει ένας φωτογράφος”. Ο Δημήτρης δεν κουνήθηκε από την πετσέτα. Αν είχατε πάρει το θέμα. Σιγά και τι έγινε. Πήγαμε σαν ζευγάρι, όπως κάνουν διακοπές οι άλλοι άνθρωποι» σημείωσε.

«Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί με τον Snik»

«Είμαστε δύο άνθρωποι που είμαστε τελείως διαφορετικοί σαν επαγγελματίες στη δουλειά μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε τελείως διαφορετικοί στο σπίτι και πως είμαστε μαζί. Προφανώς περνάω καλά και με προσέχει ένας άνθρωπος και είμαι μαζί του. Το περίεργο που βλέπω καμιά φορά είναι ότι λένε ότι ο δημήτρης έχει θυμώσει με κάποιον και μιλάει άσχημα στα stories του για κάτι. Άρα η Ηλιάνα είναι σαν τον Δημήτρη. Κανείς δεν βλέπει όμως την καθημερινή παρουσία της Ηλιάνας που δεν μιλάει άσχημα, που είναι γλυκιά. Κανείς δεν σκέφτηκε να πει “μήπως ο Δημήτρης είναι σαν την Ηλιάνα;”».

Τέλος, μίλησε για την οικογένειά της και τους ανθρώπους που βρίσκονται πλάι της, το άγχος της για την πανδημία του κορωνοϊού, την προσπάθεια που έκανε ως μοντέλο στο εξωτερικό, ενώ τόνισε πως δεν θα επέλεγε να φύγει από την Ελλάδα. «Ήταν δέκα δύσκολα χρόνια, που με βοήθησαν πολύ στη ζωή μου, αλλά δεν θα το έκανα» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024